Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - L'OREAL paris-podkłady
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-24, 20:48   #71
badzia987
Wtajemniczenie

Dot.: L'OREAL paris-podkłady

Mam True Match'a. I jest do kitu.

Podkładu potrzebowałam NATYCHMIAST na wesele w wakacje. Chciałam korzystając z KWC kupić MF LP ale babka usilnie wcisnęła mi to dziadostwo zachwalając. A pytałam się jej o to i owo na co ona mi odpowiedała samymi superlatywami.

Kolor N7 -sam kolor był w porządku(co rzadko się zdarza) do bardzo opalonej cery. Nie ma różowego odcieniu tylko taki brązowy ale świeży. Konsystencja też spoko i super dozowanie. Niewielka ilośc zapewniała że twarz nabierała rónomiernego kolorytu.

Ale więcej jest minusów: W ogóle nie kryje. Ile by sie tego nie nałożyło nic nie kryje- wszystko na wierzchu. Mam duże problemy z cerą ale...no posłuchałam sie tej baby.Moja wina. Trwałość: beznadziejna- chyba po godzinie nic juz na tej twarzy nie zostaje. Ja nie wiem...ulatnia się czy co??. No i skóra się błyszczy po paru minutach- efekt bombki.

Ja nie wiem dla kogo jest ten podkład. Być może dla kobiet z perfekcyjną i nawilzona cerą. Ale cała reszta niech sobie daruje i zainwestuje kasę w cos lepszego!!!!!!!!.

A ja sobie pluje w brodę bo podkład stoi, ja jestem za blada o tej porze żeby go używać i tylko wydalam pieniądze w błoto !!!
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując