Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki Ziaja -co sądzicie część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-25, 14:27   #750
Ani@1987
Rozeznanie

Dot.: Kosmetyki Ziaja -co sądzicie część II

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
dziękuję ci Aniu

ja dzisiaj się bardzo zdziwiłam zapachem tego kokosa. Kupiłam dla wypróbowania maskę do rąk i paznokci. Bardzo lubiłam oliwkową. Nawilżanie rewelacyjne, pierwsze zastosowanie niezwykle miłe i wydaje mi się że o ile oliwkowa zostawiała dłonie natłuszczone, to kokosowa zostawia je pięknie nawilżone. Zobaczymy jak po miesiącu będzie. Co innego mnie uderzyło: ten zapach wam odpowiada? Czy ktoś kto posiada maskę może porównać ją np z masłem? O ile po otworzeniu ślicznie mi zapachniało, wcale nie chemicznie, ale właśnie naturalnym kokosem, o tyle na dłoniach zapach diametralnie się zmienił. Chyba bym sie podusiła gdybym miała to czuć na całym ciele. Zdarzało mi się to z wanilią, że zapach przyprawiał w środku nocy o mdłości gdy mocno grzał kaloryfer, a ja smarowałam ciało na noc. Tyle, że tamten zapach był przyjemniutki. Ten jest dość drażniący, sztuczny. Nawilżenie za to bomba!
Ja mogę porównać zapach mleczka do ciała(nie pod prysznic) z maską.
Po pierwsze maska pachnie dużo intensywniej-właśnie robie test jedną dłoń posmarowałam mleczkiem drugą maską-i chyba maska ładniej mi pachnie...mleczko dużo delikatniej i bardziej korzennie, ale szybko traci tą korzenność i zaczyna pachnieć jakoś tak kremowo trudno określić...
Maska pachnie bardziej słodko-ale nie tak mocno jak w opakowaniu-jak się tak "wwąchuję" w zapach samego kremu maski to pachnie mi tak mlecznie i kojarzy mi sie z migdałowym olejkiem do ciasta a na skórze już tego mleczno-kokosowego zapachu nie wyczuwam...I ogólnie zapach mi pasuje

Oj mam nadzieje że ktoś coś rozumie z tych moich zapachów