Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolczyk w pępku - opinie wrażenia problemy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-25, 14:58   #788
isabellaaa
Raczkowanie

Dot.: Kolczyk w pępku- wątek zbiorczy- przekłuwanie, wrażenia, problemy

Cytat:
Napisane przez olcia1515 Pokaż wiadomość
Hej!
Również mam ( a raczej już miałam) przekluwany pepek i to 2 razy. Za pierwszym razem zrobił mi sie mały pęcherzyk z ropą, tak jak Wam. Używałam Tribiotic, ale przez max. 10 dni bo to antybiotyk. Oczywiście przemywałam sola fizjologiczną bądź wodą utlenioną. Po pewnym czasie znikl ale jakże znowu sie pojawił Postanowiłam wyjąć kolczyk i tak sie zarosło. Ale to nie był prawdziwy powód. Powodem było to, iż ,,kosmetyczka" krzywo przekuła miejsce. W ramach reklamacji miałam możliwość ponownego przekłucia przez inną, ,,doświadczoną" kosmetyczkę. Skorzystałam. Widac, że kobieta znała sie na rzeczy. Zaznaczała kilka razy miejsce, wszystko wykonane sterylnie. Pępek pięknie, prosto przekłuty. Po pewnym czasie skóra między górną a dolna kulką zaczeła sie zwężać. Była tak cienka, ze wkońcu sie przerwała. I tak zakończyła sie moja przygoda z przekłuwaniem pępka Zdaje mi sie, że mój organizm nie chciał ,,przyjąć" obcego ciała. Taże namawiam Was, nie przekłuwajcie ponownie jeżeli robią Wam sie kilkakrotnie różne pęcherzyki z ropą itp.
a po jakim czasie od przebicia zaczela Ci sie zwezac ta skora??
isabellaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując