Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kosmetyki Bourjois
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-25, 18:20   #940
moren
Wtajemniczenie

GG do moren
Dot.: kosmetyki Bourjois

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
No ja też już całkiem zgłupialam. Ostatnio były na allegro moje ulubione szminki , które zostały już dawno wycofane. Kupiłam bo naprawdę nie mają sobie równych, ale oczywiście wiedząc, że kupuję starego duda. Pomadka jest super i aż się dziwiłam, a się okazuje, ze one mają się dobrze podobno w stanach i są w ciągłej sprzedaży, czyli kupiłam pewnie jednak nieprzeterminowaną. I teraz sama nie wiem..
Ja wlasnie tez nigdy nie wiem,czy cos jest moze sprowadzane z zagranicy,gdzie ejszcze funkcjonuje,a u nas zostalo dawno wycofane,czy nie Ale mozna poprzegladac oficjalne strony internetowe dla roznych panstw.Ja tez patrze an pozostale przedmioty.Np.jeden ze sprzedajacych sprzedaje tusze,szminki,blyszczyki i cienie.I sa to napewno jakies stare,moze nabyte po super cenie w hurtowni,ktora chciala sie ich pozbyc,bo opakowania i odcienie sa stare.Sprzedaja jeszcze cienie z pomaranczowym (czy zoltym) aplikatorem i blyszczyki w starych buteleczkach.Mozna wiec wywnioskowac,ze reszta pochodzi z tego samego zrodla,wiec nie jest najnowszej daty
Aczkolwiek,ja do swojego tuszu tez nic nie mam,bo chociaz w starym opakowaniu,to nie byl otwierany i jest swiezutki
moren jest offline Zgłoś do moderatora