2017-01-25, 10:06
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
W styczniu - semilac, sleek, bourjois, yankee candle... Zapraszam:)
ZAPRASZAM 
Witam Was w moim nowym wątku Jeżeli macie jakieś pytania - PISZCIE ŚMIAŁo 
Za swoje rzeczy szukam przede wszystkim:
-pielęgnacji azjatyckiej, kremów bb, próbek i wszystkiego co z tym związane
-delikatnej pianki/ żelu do mycia twarzy
-róży z THE BALM
-wosków do kominka (świeże, "czyste" zapachy)
-gadżetów kuchennych (nowych)
Nie wykluczone, że skuszę się na coś z poza listy 
Oto rzeczy na wymianę:
1. SEMILAC - lakier hybrydowy w odcieniu 047 Pink Peach Milk (użyty raz na dłonie)
2. SEMILAC - lakier hybrydowy w odcieniu 026 My Love (użyty trzy razy)
3. Revlon Colorstay - podkład do cery tłustej/ mieszanej w odcieniu 150 Buff (użyty ok. 4 razy)
4. Paese - puder ryżowy sypki (połowa słoiczka, chociaż na początku na pewno nie był pełny)
5. Golden Rose - Mineral Terracotta Powder, słynny odcień 04 (użyty kilka razy, praktycznie nie widać zużycia)
6. Sleek - róż w odcieniu Rose Gold, zamiennik słynnego różu z Narsa Orgasm (użyty 2 razy, jak nowy)
7. Bourjois - róż w odcieniu 95 Rose de Jaspe (ciężko określić zużycie, ponieważ te róże są nieziemsko wydajne - delikatnie wygładzony czubek)
8. Bourjois - róż w odcieniu 41 Healthy Mix (większe zużycie niż poprzednika, myślę że zostało ok 60%)
9. Avon - utrwalający spray do makijażu, 125 ml (użyty 1 raz)
10. Stila - cień do powiek w odcieniu OASIS (2,6 g niestety pokruszył mi się delikatnie, ale można go sprasować)
11. Makeup Revolution - paleta cieni Essential Mattes 2 (użyta 3 razy, pacynka nieużywana)
12. Seche Vite - TopCoat - 14 ml (użyty 2 razy)
13. Avon PREMIERE LUXE - 30 ml, pozostało 40-50%
14. Cettua - Nose and Face Strips, paski oczyszczające na twarz - 4 paski na nos, 5 pasków na twarz
15. Cettua - Trouble Clear Patch - Plasterki oczyszczające na noc przeciw niedoskonałościom (24 plasterki - 2 opakowania po 12 sztuk)
16. YANKEE CANDLE - wosk FROSTED SNOW - nowy
17. YANKEE CANDLE - wosk CHRISTMAS MORNING - nowy
18. YANKEE CANDLE - wosk MERRY BERRY - 60%
19. Avon - bibułki matujące Solutions (dorzucę do wymiany, nie wiem ile sztuk zostało ale prawie całe opakowanie)
Edytowane przez aaniaa_89
Czas edycji: 2017-01-30 o 08:14
|
|
|