Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Samotne Mamusie-zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-25, 21:14   #91
ewelinka25
Raczkowanie

Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...

O proszę ile wierszyków z życzeniami

Zmieniłam dzisiaj numer telefonu i nie muszę chyba mówić przez kogo między gadkami o miłości i o tym jaki to z niego mógłby być dobry tatuś od święta ( a ja taka zła i nie pozwalam) oczywiście różnymi przekleństwami mi udowodnił za kogo mnie uważa i się okazało, że w związku z tym za kogo mnie uważa (mniej więcej za hmm puszczalską ) zaczął wątpić w to, że jest ojcem mojej córki

Stwierdziłam, że z tym człowiekiem nie chcę mieć nic wspólnego i zmieniłam numer - teraz mam taniej

Oprócz tego bez mojej zgody powiedział swojej byłej żonie o moim dziecku (mi o swojej żonie i dzieciach nie raczył powiedzieć) i nie ukrywam, że mnie tym nieźle wkurzył, bo chciałam żeby kiedyś to moja córka dokonała wyboru czy chce poznać pseudotatuśka i jego "byłą" rodzinę a tu takie coś po prostu ten człowiek jest mega nieodpowiedzialny i udowodnił mi to po raz chyba setny

A za te wyzwiska to

A mogło być spokojnie i mogłam sobie z tatuśkiem na święta składać życzenia i po co ja mu na te życzenia odpisywałam ach nie warto się nawet denerwować

Ale cóż trzeba się odciąć od przeszłości i oprócz wywalenia starych ubrań (i za małych po ciąży) trzeba również tatuśka całkowicie wywalić z życia

Będzie dobrze, co?tylko kiedy
ewelinka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując