Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-25, 22:24   #1936
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Na początek bo zapomne,Lolcia Ty sie wybierasz do limanowej w wakacje? do limanowej mam20 minut busem
Tak,tak jeżeli tam będę,to koniecznie musimy się spotkać orzeszku
W ogóle Katowiczanki miałyśmy się spotkać

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
No wiec wyjaśniło sie o co chodzilo TZ -towi.W zyciu bym nie pomyślała ze to o to sie bedzie boczył.
Wczoraj na imprezie byłam ubrana w czarne szpilki kozaki, i kiedy tańczyłam z TZ tem, to on jakos za mna stał a ja jakos niefortunnie podniosłam noge do góry i opuszczając ją na dół rozerwałam mu spodnie bo mój obcas kozaków trafił w jego dziure w dzinsach..To były jego ulubione dzinsy i o to sie złoscił.
O mało sie nie przewróciłam potem na parkiecie jak sie o niego zahaczyłam.. No i po calym dniu( całym męczeniu Go zeby mi łaskawie powiedział o co chodzi...) sie dowiedziałąm ze napewno jego najlepszy kolega mi sie podoba a jak z nim wczoraj gadałam to sie uśmiechałam
poza tym jedna dziewczyna( tak nawiasem obecna dziewczyna chłopaka który do mnie kiedys zarywał ze sie tak wyraze) nagaduje do mojej bliskiej kolezanki jakies dyrdymały. np do mojej kolezanki z tekstem ze "Ciebie to lubie ale tej twojej kolezanki to nie. A za co? "A za wygląd" Albo ta dziewczyna mówi do mojej kolezanki "Musisz to ścierpieć ze ja jej nienawidze" tzn mnie nienawidzi (a moja kolezanka z otwartą buzią na nia patrzy oczy jak 5złotych i śmiech Boziu..
O kurde,ale śmieszna sprawa ja mojego Tż-eta ciągle bije przypadkowo po głowie łokciem ale dobra,znowu odbiegam od tematu myślę,że spodni nie wypada CI odkupywać,ale możesz mu kupić rafaello w ramach przeprosin.
A co do tych komentarzy względem Twojej osoby,brak mi słów,bezczelność nie zna granic ja to bym nagadała ile wlezie a Ty się nie przejmuj

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
w ogole chyba mam brak magnezu... oko mi skacze :P heh

To chyba z nerwów

Eh i jutro znowu do szkoły w czwartek pogrzeb,w piątek kartkówka z matmy no a w sobotę do pracy rodacy
Zaczynamy odliczać do wakacji?

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora