2017-01-26, 18:51
|
|
Przyczajenie
|
facet bez prawka i studiów
Jakiś czas temu poznałam fajnego faceta. Bardzo podoba mi się fizycznie, świetnie się nam rozmawia, mamy mnóstwo wspólnych tematów, ale mam pewne wątpliwości. Pomimo tego że ma prawie 30 lat nie ma prawka oraz nie zrobił studiów. Jego edukacja zakończyła się na poziomie liceum.Wiem że związane było to trochę z jego sytuacją rodzinną bo stracił rodziców i musiał pójść do pracy, ale mógł przynajmniej pomyśleć o studiach zaocznych czy jakimś kursie, aby mieć w życiu łatwiej z pracą. Pracuje teraz przy produkcji i nie ma żadnego pomysłu na siebie... Nie chodzi mi tu już o sam fakt że nie ma studiów tylko o tą całą zaradność. Bo nie trzeba kończyć studiów, aby sobie w życiu dobrze radzić...Ale on nie ma żadnych planów, celów zawodowych i do tego jeszcze ten brak prawka... Nie wyobrażam sobie w przyszłości mając dzieci, rodzinę poruszać się całe życie komunikacją miejską. Nie wiem co mam robić bo zauroczyłam się w nim bardzo, cały czas o nim myślę, ale z drugiej strony mam te wątpliwości Mama powiedziała żebym wybiła go sobie z głowy, ale to nie takie proste Sama jestem osobą bardzo zaradną, skończyłam studia, mam dobrą stabilną pracę, plany zawodowe, cały czas się rozwijam i chciałabym mieć też takiego faceta. Doradźcie coś, bo rozum swoje, serce swoje :P
Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2018-07-01 o 20:51
Powód: przywrócenie treści
|
|
|