Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokaż swoje usta :) Zdjęcia błyszczyków/pomadek na ustach.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-26, 15:07   #1429
dimiti
Zakorzenienie

Dot.: Pokaż swoje usta :) Zdjęcia błyszczyków/pomadek na ustach.

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
dokladnie tak samo uwazam no wlasnie fever gloss jeszcze u mnie nie zagoscil choc ostatnio coraz czesciej kraze obok niego jak narazie z lancome mam kilka JT no w wlasnie Star Gloss. Powklejam jeszcze inne fotki moich blyszczykow to moze cos sie Wam spodoba jeszcze ale to wieczorkiem jak wroce z prawka chyba ze moze jeszcze cykne jakas fote przed wyjsciem
a Ty masz Fever Gloss?
no star gloss mnie zachecil do innych zakupow! ja mam jeszcze juicy wear seal and shine z drobinkami bialy i naturalny, fajnie nawilza ale szybko ucieka no wlasnie ja tez kraze juz z ponad 2 tyg kolo tego fever gloss tylko ja wybralam dla siebie nr 330 i on podobno nie ma nazwy wiec ciezko bedzie ze znalezieniem a taki rozowawy jest i pieknie wyglada! przejde sie jeszcze raz do drogerii moze jednak ma jakas nazwe to wtedy cos skombinuje bo na ustach na prawde sie prezentuje swietnie! zreszta na pewno sama widzialas no i jeszcze kraze kolo estee lauder pure color nr 01 quartz niby taki bezowawo cielisty, ale bardzo ladnie wyglada i wygladza usta tak wiec na celowniku mam dwa miziadelka a teraz do boju!!
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując