Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-26, 23:15   #2013
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

taaaaaak!!! No to dwa miechy jeszcze Szybko zleci mam wrażenie (i nadzieję)
Ja mam najpierw nadzieję,a potem wrażenie biorąc pod uwagę ilość zapowiedzianych sprawdzianów na kwiecień

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

właśnie ostatnio myślałam o jakimś zlocie początek wiosny to zupełnie świetny czas na spotkanie
Czyżbyśmy czytały sobie w myślach
Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
Lolcia swietne buty i kurtka

Cytat:
Napisane przez Black-lulu Pokaż wiadomość
Aha dolaczam zdjecia nowej fryzury. Nawiasem mowiac jedno w pizamie, drugie przed samym wyjsciem do szkoly juz w czapce, bo ladne swiatlo bylo
Kolejna śliczna istotka czym byłby wizaż bez pięknych wizażanek niczym studnia bez wody
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochane a może by tak spotkanko 2 dniowe zrobić? bo wiadomo jak to jest - niektóre do Wawy mają kawałek, a spotkac się na godzinę to trochę się nie opłaca moim zdaniem ^^ Wykombinowac jakies tanie noclegi itp i dawaj! ;D
O,świetny pomysł tylko gdzie tam do Warszawy jak mnie Tż-et nie podwiezie,to sama tam nie dojade

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

co do terminu to ja to widzę tak - albo już teraz póki matura zbliża się ale jeszcze nie bardzo szybko, albo po maturach a w miarę zanim się sesja będzie zaczynać żeby i maturzystki i studentki bez problemu mogły się stawić
No ładdnie,to jest dyskryminacja młodszego pokolenia
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Laski, czy to mozliwe, ze boli mnie brzuch bo jem malo jogurtow? Ostatnio pobolewa mnie brzuch i jakos tak pomyslalam, ze moze od tego. Kiedys je jadlam a teraz musze sie zmuszac i moge o nich wogole zapomniec...
Hm,możliwe moja ciocia miała tak samo.Ja natomiast nie mogę jogurtów,od razu mi się odbija i co tylko

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
A co do bezsłodyczowania to ja dołączam - w swięta tak się zasłodziłam, że patrzeć na takie rzeczy nie mogę nawet
I ja też mam surowo zabronione,potem płaczę,że cera nie ta

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
no to witamy w klubie ja tez czuje,ze przesadzilam w swieta...nie cierpie nakladac dzinsow i widziec jakie sa opiete...i brzuch z galaretka.. Waga pokazala 1.5kg wiecej..
Nie jesteś sama Kochana,ja się w swoje spodnie ledwo dzisiaj zmieściłam ale nie przejmuje się życie długo płynie,raz się chudnie a raz tyje,szybko poleci w dół

Ależ się rozpisałyście nie to plotkowe normalnie,gdyby to Sathi widziała.
Pogoda dzisiaj była rozbrajająca,10min padał śnieg,10min świeciło słońce i tak przez połowę dnia w szkole dzień zleciał mi maksymalnie szybko,luzy poświąteczne jutro nie idę do szkoły,bo idę na pogrzeb..eh.
Mój Tż-et do mnie ciągle wydzwania,poszedł z kolegami na mecz,zalał się w pestkę i jeszcze sobie kebabem przegryzał,a teraz 'Kochanie co mam zrobić żeby mi przeszło,no powiedz,poradź coś' czuję się czasem jak matka małego dziecka

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora