Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-01-29, 16:23   #694
NaamaH6669
Rozeznanie

Mamusie wrześniowe 2017

Cytat:
Napisane przez marttb Pokaż wiadomość
na IP niewiele się dowiedziałam, tyle że z dzidziusiem wszystko w porządku i to krwawienie to nic groźnego. Dostałam duphaston. W poniedziałek mam wizytę u swojego lekarza także myślę że u niego więcej się dowiem
Lekarz z IP, był śpiący i zmęczony, jakbym nie pytała to bym nic nie wiedziała.

naama - też plamiłaś? kazali Ci odpoczywać? bo jak spytałam lekarza z IP o to czy w poniedziałek mogę przejechać autem z 500km to stwierdził że tak, i nic o odpoczynku nie wspomniał nawet. No ale mama przechodziła przez to i od razu kazała mi leżeć i mężowi powiedziała że ma mnie nigdzie nie puszczać.

Tak, pojechałam do mojej gin, zwiększyła mi dawkę duphastonu + nospy i kazała dużo leżeć i odpoczywać. To było w czwartek. Wczoraj plamienie się zwiększyło i teraz muszę leżeć cały czas ale od dziś rana już prawie nie ma. Trochę świra dostaje bo mój 2 latek nie rozumie czemu mama musi leżeć i noe może się bawić mam nadzieje ze to już niedługo potrwa

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez 89Otojestkasia Pokaż wiadomość
Cześć Kochane ☺ nieśmiało chciałam do was dołączyć ☺ Pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 16 grudnia ☺ Bardzo sie boje ponieważ juz raz poroniłam i w te wakacje miałam operacje bardzo rozległej endometriozy. Jutro idę na pierwsza wizytę i mam nadzieje ze zobaczę juz serduszko [emoji177] Trzymam za was kciuki ! ( podczytuje was juz od dwóch tygodni ) ☺

U mnie tez OM to 16 grudnia [emoji4] witaj [emoji8] serduszko napewno już zobaczysz, ja zobaczyłam "moje" już kilka dni temu [emoji4]

SYNEK STAŚ 25.12.2014 SN 3660 g 57 cm <3

Edytowane przez NaamaH6669
Czas edycji: 2017-01-29 o 16:24
NaamaH6669 jest offline Zgłoś do moderatora