Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi, ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-01-29, 17:01   #3908
cava
Zakorzenienie

Dot.: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi, ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez Kelecka Pokaż wiadomość
Nie wiem czy szybkie pytanie, ale nie chcialam zakladac osobnego watku:

Sposob zeby nauczyc sie jesc 4 posilki dziennie, dla kogos kto nie lubi jesc, wiecej rzeczy nie lubi niz lubi, normalnie je lunch jako pierwszy posilek i potem obiado-kolacje. Nie musze chudnac, ale nie chce tez przytyc. Moja waga od 15 lat nie wahala sie bardziej niz +/- 2kg.

Nie wyobrazam sobie jesc co 3 godziny, dlatego nawet nie mam ambicji jesc 5 razy dziennie.

Nie zjem zadnego posilku na slodko (slkodki moze byc dla mnie tylko deser), nie lubie owocow i produktow macznych (wyjatkiem jest pizza i lasagne, ale mowimy o zdrowym jedzeniu wiec raczej odpada), nie rusze twarogu, serka wiejskiego i temu podobnych. Nie mam czasu na gotowanie w ciagu dnia, moge najwyzej przygotowac cos na nastepny dzien.

Jakies pomysly? Bede wdzieczna za rady, bo czuje, ze musze cos zmienic
Odpisuję całkiem całkiem serio.
Jeśli pozwalają Ci na to finanse , dieta pudełkowa.

Nie wiem czy wywnioskowałam dobrze na podstawie tego co piszesz na forum, to chyba zarabiasz nieźle, ale pracjesz duzo i masz mało czasu, a potem chęci do siedzenia w garach.

Jka znalazł, a jak odliczyć koszty przygotowywania posiłków, robienia zakupów, wyrzucania tego czego sie nie zjadło przy nieregularnym trybie zycia, oraz kupowania posiłków w restauracjach i fastfodach to naprawdę wcale nie wychodzi drogo, a oni układaja menu zgodnie z preferencjami.

Wale nie musi być 4 posiłki, 3 też styknie,
bo 2 to juz rzeczywiście oscyluje gdzies w okolicach Intermittenfasting i wymaga jednak precyzji w doborze produktów i ilości kalorii

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams

Edytowane przez cava
Czas edycji: 2017-01-29 o 17:04
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując