2017-01-29, 17:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi, ZBIORCZY
Cytat:
Napisane przez Kelecka
Nie wiem czy szybkie pytanie, ale nie chcialam zakladac osobnego watku:
Sposob zeby nauczyc sie jesc 4 posilki dziennie, dla kogos kto nie lubi jesc, wiecej rzeczy nie lubi niz lubi, normalnie je lunch jako pierwszy posilek i potem obiado-kolacje. Nie musze chudnac, ale nie chce tez przytyc. Moja waga od 15 lat nie wahala sie bardziej niz +/- 2kg.
Nie wyobrazam sobie jesc co 3 godziny, dlatego nawet nie mam ambicji jesc 5 razy dziennie.
Nie zjem zadnego posilku na slodko (slkodki moze byc dla mnie tylko deser), nie lubie owocow i produktow macznych (wyjatkiem jest pizza i lasagne, ale mowimy o zdrowym jedzeniu wiec raczej odpada), nie rusze twarogu, serka wiejskiego i temu podobnych. Nie mam czasu na gotowanie w ciagu dnia, moge najwyzej przygotowac cos na nastepny dzien.
Jakies pomysly? Bede wdzieczna za rady, bo czuje, ze musze cos zmienic 
|
Odpisuję całkiem całkiem serio.
Jeśli pozwalają Ci na to finanse , dieta pudełkowa.
Nie wiem czy wywnioskowałam dobrze na podstawie tego co piszesz na forum, to chyba zarabiasz nieźle, ale pracjesz duzo i masz mało czasu, a potem chęci do siedzenia w garach.
Jka znalazł, a jak odliczyć koszty przygotowywania posiłków, robienia zakupów, wyrzucania tego czego sie nie zjadło przy nieregularnym trybie zycia, oraz kupowania posiłków w restauracjach i fastfodach to naprawdę wcale nie wychodzi drogo, a oni układaja menu zgodnie z preferencjami.
Wale nie musi być 4 posiłki, 3 też styknie,
bo 2 to juz rzeczywiście oscyluje gdzies w okolicach Intermittenfasting i wymaga jednak precyzji w doborze produktów i ilości kalorii
Edytowane przez cava
Czas edycji: 2017-01-29 o 17:04
|
|
|