2008-03-27, 07:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: fryzjer Warszawa
Cytat:
Napisane przez utopia28wawa
Hmm myślę, że tak właśnie wygląda reklama. Parę zaprzyjaźnionych osób Pani Maryli spisało się , pochwaliło. Zdobyła renomę, ale wszystko do czasu. Bez przesady ona bierze kosmiczne ceny nie za umiejętności tylko za renomę. Zatem to oszustka. Ja kiedyś byłam managerem salonu fryzjerskiego, nie wykonywałam żadnych zabiegów technicznych , ale potrafię prawie każdej osobie doradzić kolor i kształt fryzury, dlatego zanim się umówię na wizytę pytam fryzjerki jaką fryzurę mi proponuję a jaką nie. Dostałam niedawno namiary do kolesia, który przyjmuje w domu, podobno nie podejmuje się strzyżenia jeżeli klient wymyśli sobie coś co nie pasuje do jego urody. Zobaczymy.
|
ech z tą reklamą to fakt . Ja co prawda byłam u Pana Krzysztofa i jestem o wiele bardziej zadowolona niz wyszłam od pani Maryli dopiero po 2 miesiącach fryzurka straciła kształt a tak ogólnie jestem bardzo zadowolona bo pierwszy fryzjer zrobił boską grzywkę i ogólnie inaczej mnie obciął nawet jak groziłam że jeśli mnie się niespodoba będę na modelowanie codzienie chodzić
|
|
|