2017-01-29, 17:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy! Cz. II
Cytat:
Napisane przez Agafitness
Jeśli chcę w znaczący sposob poprawić wygląd nóg - robię wykroki na podeście z obciążeniem np.ciężarkami lub malym gryfem.Doskonale modeluje pośladki i uda
Na "wydobycie" brzucha z otchlani tkanki tluszczowej podkręcam aeroby.To znaczy robię ich 40-60 minut (zamiast normalnych 30-tu minut) po właściwym treningu siłowym.Wygląd brzucha wtedy zdecydowanie się poprawia
Udało mi się dzisiaj wyjść z córcią i pieskiem na spacer do lasu.Z nosa już mi się tak nie leje,więc dałam radę się ruszyć z domu. Fajny taki spacerek po ośniezonym jeszcze,ale bardzo słonecznym lesie
|
No ja zaniedbalam troche te nogi. UNikalam wypadow, wykrokow, przysiadow, bo zawsze po takich treningach czulam ociezalosc i sztywnosc miesni, ktora ciezko mi bylo zniwelowac rozciaganiem. A po prostu nie znosze tego uczucia. Ale zauwazylam ostatnio, ze uda mam mniej jedrne niz pozostale czeci ciala, wiec jednak musze sie bardziej przylozyc. Dlatego chcialam cos nieobciazajacego na poczatek 
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------
Cytat:
Napisane przez sylwusiach
|
Ja po cwiczeniach z Mel B mialam naprawde plaski brzuch, przyklejony do plecow Pozniej mialam przerwe, przerzucilam sie na brzuch z Shape pozniej z Gacka, ale to nie bylo to, wiec jakis czas temu ponownie wrocilam do Mel B, ale tylko z poniedzialku, tam gdzie ten trening trwa najdluzej. Posladki tez mialam nawet fajne, ale po treningu Natali Gackiej dla pocztkujacych byly jeszcze fajniejsze. Natomiast po Fitness Blenderze o ile nogi mialam naprawde niezle, to pupa byla taaaka napuszona, ze to w ogole mi sie nie podobalo.
|
|
|