2017-01-30, 10:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2017! Część 39.
Cytat:
Napisane przez yoru90
Małgosiu bardzo dziękuje za piosenki, parę kawałków się nawet tżtowi spodobało  Najbardziej chyba Presley, Goo Goo Dolls i Jassie Ware
U nas przed chwilą był ksiądz, bardzo sympatyczny  Nic nie mówił o tym, ze przed ślubem mieszkamy razem  I nawet nie chciał od nas koperty :O
|
To też moje 3 typy  TŻ mi pokazał piosenkę jaką on by chciał:
Tekst jest piękny,ale jak do tego tanczyć 
My to mamy tak strasznego proboszcza 
Wczoraj podsumowywał kolędę i powiedział,że jest jedna rodzina, która nigdy nie daje w kopertę. On absolutnie uważa,że nie trzeba dawać i to jest opłata dobrowolna, ALE widać,że tą rodzinę stać.
Juz mógł sobie darować cham jeden. On ciągle gada o kasie.
U nas jest tak,że od kościoła do cmentarza jest troszeczkę drogi i zawsze jak jest pogrzeb to orszak idzie drogą właśnie na cmentarz. Powiedział,że to blokuje trase i najlepiej jakby ludzie,którzy chowają zmarłego wynajmowali autobus i wtedy byłoby szybciej i nikt by nie marzł tylko autobusem pod cmentarz podjechał. I mówi,że on rozumie jak kogoś nie stać,ale żeby wtedy znaleźli się ludzie dobrej woli (chodziło o właścicieli autobusów),którzy za darmo zawiozą. Ale on nie pomyśli,żeby obniżyć cenę za pogrzeb i wtedy sobie ludzie wynajmą autobus tylko muszę się znaleźć ludzie dobrej woli Ja go tak nie znoszę.
|
|
|