Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rimmel London Podkład Recover
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-27, 19:21   #599
moren
Wtajemniczenie

GG do moren
Dot.: Rimmel London Podkład Recover

Ja mam niestety zdolnosc do zlego dobierania i oceniania koloru W sumie,to w moim wypadku nie jest to trudne-biore zawsze najjasniejsze ale nie raz juz pisalam,ze jakis odcien mi odpowiada,gdy dopiero puzniej,malujac sie w swietle dziennym,dochodzilam do wniosku,ze mimo,ze najjasniejszy,to dla mnie zdecydowanie za ciemny Tak bylo z Recoverem,Lirene Citty Matt i podkładem matujacym AA.Do tego jeszcze ja zawsze smaruje nie tylko twarz podkladem,ale i szyje (i jesli jest widoczny,to dekolt),dlatego taki poklad,jak Recover,ktory swietnie stapia sie ze skora wydaje mi sie byc idealny,bo tych roznic po prostu nie widac :kwasy:
Teraz poluje na 100 (mam 103-za ciemny oczywiscie),ale ten moj 103 jest jeszcze prawie caly Widzialam na allegro 100 za 9,5 z mozliwoscia odbioru we Wro,ale sie nie zdecydowalam,a potem szybko zszedl.Jak bedzie,to kupie i poczeka na zime,jak nie,to bede polowac za jakies pol roku

Hehe,a wrazliwa mam skorke A tak na powaznie,to ja sie troche balam tych drobinek-czy nie sa za duze i zbyt brokatowe (szczegolnie,ze niektore Wizanki twierdzily,ze ten podklad daje troszke baarowy efekt),wiec to delikatne drapanie swiadczace o tym,ze naprawde sa dosc spore poteguje tylko moje watpliwosci
moren jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując