Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Terapie przeciwtrądzikowe: TETRALYSAL
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-28, 08:02   #154
angelka1987
Przyczajenie

Dot.: Terapie przeciwtrądzikowe: TETRALYSAL

Hej !!!
Ja również brałam ten antybiotyk, ale po miesiącu stosowania go poprostu odstawiłam ( chyba jestem za bardzo szybka ) Pózniej używałam kremu Skinoren jest dobry można go nawet stosować pod makijaż teraz jednak używam Differinu+ kremu glęboko oczyszczającego SEnsu który możecie sobie zamówić na stronie http://www.dlazdrowia.erydan.com/ind...ista&k=108&v=1 kosztuję 20,80 + 8 zł koszt przesyłki- ja jestemn bardzo zadowolona!!! Powiem nawet ze po 3 miesiacach stosowania diferinu oraz wymienionego kremu głeboko oczyszczającego moja skóra jest w świetnym stanie. Pryszcze spłyciły sie i dzisiaj wybieram sie do apteki po krem na blizny potrądzikowe . Jezeli moge jeszcze dodać to polecam także krem przeciwtrądzikowy oczar można go kupić w aptece koztuje około 12, 50 nie polecam zaś mydełka śiarkowego u mnie mydełko to sprawiło, że na twarzy zaczeły mi sie pojawiać pomarańczowe plami a do tego przy najmniej w moim przypadku strasznie przesusza skóre !!1
angelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując