Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - niemoralne zachowanie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-12, 15:30   #5
srubka
Zakorzenienie

Dot.: niemoralne zachowanie?

Hehe ja tez jestem straszna przylepa tylko bym sie do mojego TŻ przytulala
W Waszym zachowaniu nie ma nic niemoralnego!! To normalne ze dwoje ludzi chce sobie okazywac czulosc i chca byc blisko siebie.
A co do Twojego taty, to czasem tak jest, ze rodzice nie potrafia sie jakby pogodzic z tym, ze ich jeszcze niedawno, male dzieci, dzis zaczynaja dorosle zycie, mysla co chca i nie mowia rodzicom wszystkiego.
Moze porozmawiaj z rodzicami, ze Cie takie zachowanie krepuje, ze przeciez Wy nic zlego nie robicie itd. Powinni to zrozumiec.
Wogole tez nie ma sie im co dziwic pomyslcie dziewczynki, dawniej rozmowy o milosci, seksie byly raczej zaliczane do tematu tabu, nie rozmawialo sie o tym, a jesli juz cos to bardzo malo. Nie okazywano sobie tyle milosci i czylosci na kazdym kroku bo to bylo uwazane za jakies moze objaw slabosci i wogole uwazano ze tak nie przystoi. I dla nich dzisiaj to chyba cos nowego, jak widza ze dwoje mlodych kojachacych sie ludzi potrafi bez skrepowania okazywac sobie czulosc.

Ostatnio jak bylam u mojej babci, siedzialam w kuchni i bawilam sie tel. i czekalam tez na syg od mojego TŻ (w USA jest ) a babcia na to zebym tyle o nim nie myslala i ze zle robie ze na kazdym kroku mowie mu ze go kocham i ze mi na nim zalezy. Ze nie powinnam tak czesto mu okazywac uczuc, bo to mu sie znudzi i sobie pojdzie, ze dawniej tak wlasnie postepowano i uczuc sie nie okazywalo.
Dla mnie to jest chore! skoro kogos kocham to dlaczego mam mu tego nie powiedziec? pozniej bedzie tak ze wielu rzeczy nie bedziemy sobie mowic a po jakims czasie sie okaze ze zyje obok siebie tak naprawde dwoje obcych sobie ludzi.

Wracajac do Twojej sprawy, to nie martw sie, musisz im tylko uswiadomic ze to ze sie przytulisz do swojego TŻ itd. to nic zlego, ze go kochasz itd
pozdr.