Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-28, 16:56   #740
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69
Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?

zlozylam juz drugie zamowienie na BU i tym razem jestem bardzo mile zaskoczona bo za pierwszym razem czekalam dokladnie 10 dni na wyslanie paczki a dotarla gdzies po 14, tym razem zamawialam we wtorek a wczoraj paczuszka zostala wyslana kupilam sobie hydrolat z neroli bo czytalam ze cudnie pachnie i to mnie bardzo zachecilo poza tym peeling enzymatyczny do twarzy i krem lagodzacy.

narazie z biochemii mam hydrolat cytrynowy, tonik z kwasami AHA/BHA, maseczke wulkaniczna i olejek. strasznie jestem zadowolona z tych kosmetykow i na prawde maja one zbawienny wplyw na moja tlusta buzke a do tego praktycznie zniknely mi wszystkie wypryski a wczesniej mialam z nimi pewien problem. zniknely tez praktycznie zaskorniki od momentu w ktorym stosuje te produkty. nie wiem dlaczego ale okazalo sie ze one dzialaja lepiej niz te wsyztskie chemiczne srodki a sprawdzilam wszystkie mozliwe polki i nawet mialam zabiegi u kosmetyczki a dopiero od momentu stosowania tych produktow moge chodzic bez podkladu mam nadzieje ze to co teraz kupilam tez okaze sie strzalem w 10
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora