2008-03-29, 09:40
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mikrodermabrazja
Wszystko pięknie, ładnie ale wystarczy spojrzeć na historie medycyny,żeby sie przekonac, jak bardzo czasem najwieksze autorytety sie myliły i szkodziły rzeszom ludzi
...jakie są efekty długofalowe to zawsze wychodziło po laaaatach
Zaznaczam ,że ja nie mówie, że ktos komuś chce robić cos niekorzystnego świadomie, chodzi mi o to,że to czy mikrodermabrazja jest naprawdę dobrym zabiegiem i jakie ma efekty uboczne dowiemy sie może za jakies 10-20 lat jak populacja , która testowała to na sobie /w czasach gdy to weszło/ się zestarzej, wtedy bedzie pełny przekrój...broń Boże nie chcę tu nikogo ani nic atakować tylko nie chciałabym robic sobie tak bardzo mocno ingerującego zabiegu w wieku 24 lat wolałabym zrobic cos łagodniejszego co troszkę wyrówna moje potrądzikowe przebarwienia i wcale nie muszę ich całkiem likwidować...może najpierw chciałabym to trochę wyrównać, na poczatek starczy...moja skóra juz zbyt duzo głupot i potknięc dermatologów przezyła
Jesli chodzi o peeling kawitacyjny, to on chyba raczej jest tylko na oczyśzczenie skóry i to tez chyba raczej z tych bardzo powierzchownych zanieczyszczeń a ja hmmm...chce tylko troche wyrównac koloryt
...dorinko, chyba moj tok myślenia o "chlastaniu" swojej twarzy mikrodermabrazją jest podobny do Twojego
|