Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2015 część 10!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-03, 20:54   #650
Kimitri
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 część 10!

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;70506396]Legal Cakes mmmmmmmm mmmm.... Ja lubię l'oreo i karmelovy. A te nowy Chiacho smakuje jak chałwa. Jak nie przepadam, ale no chałwa 100%.

A co do urlopów najchętniej już bym pojechała ale ten.... teraz nie mamy kasy na to, a koniec roku to za długo....
A długi urlop mogę brać albo do końca marca, albo dopiero od października :/

Magda, a ile trwa macierzyński u was?[/QUOTE]
Co to to legal cakes i gdzie to można kupić?
Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
To ja też mogę powiedzieć siostry

U nas na szczęście schowane ale sporo tego jest :/
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
A to baniaki gdy bulgają stoją w schowku, utrudniają dojście do narzędzi, ale mnie na nim nie zależy, więc ok, nie marudzę Gorzej, że nie ma gdzie schować tych nieużywanych rzeczy, garnka, wężyków, słodu itp.

Zresztą o, tak to wygląda. Na fotce 2 hobby mojego TŻ-a: trochę elektroniki i trochę piwowarskich rzeczy
U mnie tez jest dużo, chyba tyle co u Vivy. Gorzej że ja nie za bardzo lubię to robione piwo, ale raczej mi nie prZeszkadza robienie... najgorzej jak stoi na blacie w kuchni wiadro i się babluje... 1/3 blatu zajęte[emoji14]
Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
W temacie pracy... Niesmialo powiem, ze mam jutro rozmowe. Ale zeby nic nie zapeszyc to tylko trzymajcie kciuki
Kciuki
Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Hej, my po wizycie kontrolnej u lekarza i wszystko w porządku. Jutro przychodzi fachowiec montować nowy piec, więc baj baj pieniądze

No i o 11 jadę po nową kicię

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Super
Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Ja też kocham tulipany! A też zawsze tylko róże i róże. Tak mnie dzisiaj wzruszył jak go w drzwiach zobaczyłam z tym bukietem tym bardziej że On kwiatów bez okazji mi nie przynosi zbyt często, właściwie to nie pamiętam kiedy to zrobił gdybym znała płeć i byłaby to córka to bym pomyślała że to na pewno dla niej a nie dla mnie
Piękne

Mój mi kwiaty przynosi i bez okazji.. dzisiaj pół dnia myślę czy jutro dostanę jak już z tego szpitala wyjdę[emoji14]

W gole to dzień dobry

I witamy na świecie Maciupek

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora