Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z iloma chłopakami się całowałyście?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-29, 11:47   #256
kvetinka
Raczkowanie

Dot.: Z iloma chłopakami się całowałyście?

Cytat:
Napisane przez kvetinka Pokaż wiadomość
Ja piernicze! Zawsze myślałam że jestem z tych grzecznych.... Ale po przejrzeniu tego wątku dochodze do wniosku że chyba przebiłam wszystkich Kiedyś notowałam pokolei wszystkich z którymi się całowałam ale potem przestałam. Jednak gdybym dorwała gdzieś tą liste to mogłabym uzupełnić bez problemu bo ostatnie czasy to bardziej grzeczne były Ja to poprostu lubiłam...
Cytat:
Hmmm napewno coś koło 40-tu... ale dokładnie nie pamiętam. Jak znajde kiedyś moją liste to napisze na 100% ilu dokładnie.
Cytat:
Każdego nie pamiętam, ale pamiętam trzech najgorszych i trzech najlepszych Tego akurat nie da sie zapomnieć
Cytat:
Wszystko przed tobą żebyś nadrobiła. Ja już mam swojego mężczyzne na stałe, więc od jakiegoś czasu jestem grzeczna.

Ale ręki nie dam sobie uciąć......
Podczas wiosennych porządków przypadkiem znalazłam stary organizer a w nim wspomnianą wcześniej LISTE. No i jest na niej 42 osobników

Ciekawe czy jeszcze kogoś dopisze do niej chociaż na dzień dzisiejszy jestem szczęśliwa z moim TŻ-tem i nie w głowie mi takie wyczyny.
kvetinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując