Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-05, 11:36   #2012
201711281320
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

Maria ale sen Co on może oznaczać? Może że będzie Twoim synem w sensie zięciem Chociaż co na to Honcia powie?
Albo może podświadomie marzysz o kolejnej ciąży i o synku!

A z tymi różnicami charakteru i kolejnością w rodzeństwie może coś jest, bo u nas jest podobnie ( w sensie ja i brat). Nawet kiedyś w jakiejś książce na to natrafiłam, muszę poszukać znowu.
____

A tak w ogóle to dzień dobry. Nikt nic nie pisze, cisza tu taka że szok.

Dzisiaj Ignaś spał na drzemkę w łóżeczku, ja byłam w kuchni i usłyszałam że się obudził. Wchodzę do pokoju, a gościu stoi sobie i się śmieje. Kiwał się jak nawalony ale jaka radość na twarzy!
Kij z tym, że nie umie jeszcze usiąść sam, ważne że staje ważniacha

Wczoraj na fb kiara napisała, że byli u fizjo, bo Feluś jeszcze nie siada i nie raczkuje i zalecono im rehabilitację.
Zwróciłam uwagę na to, że strasznie dużo dzieci obecnie ma jakieś asymetrie, nadmierne albo za słabo napięcia mięśniowe itp.
Nie wiem czy tylko mi się wydaje, że to jest takie naciąganie zmartwionych mam na pieniądze? Nie mówię, że dotyczy to wszystkich dzieci i wszystkie ćwiczą niepotrzebnie- wiadomo
Jestem wręcz pewna, że gdybym poszła z Ignasiem do fizjo zalecono by nam rehabilitację, choćby dlatego że zawsze obraca się na lewą stronę, a na prawą idzie mu dużo gorzej i nie zawsze mu się udaje. Ja tam myślę, że ma jeszcze czas i wszystkiego się nauczy jak przyjdzie na niego pora.
Co myślicie?

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Honcia masz rację. Iga już dzisiaj wszystko potrafi załatwić bez żadnych problemów. Zero nieśmiałości.
Ja też nie jestem zbyt asertywna, choć jest już lepiej niż kiedyś. Myślę, że miało na to wpływ wychowanie- "nie dyskutuj ze starszymi". Przez to, cieszyłam się z moich 30. urodzin, bo przestałam czuć się jak "gówniara" bez prawa głosu.

Caryca Współczuję :-(
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora