Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-29, 17:37   #3102
szperrr
Zakorzenienie

Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007

Cytat:
Napisane przez agi_kn Pokaż wiadomość
Szperrr jakies dziwne dostalam to nosidlo od znajomych Hubert jest pokrzywiony i ciezko go wlozyc samemu. Chyba na ebay zerkne jakie sa i cos wybiore. Jakies polecasz?
Niedlugo bede musiala pomyslec o przejsciu na spacerowke bo Hubis niedlugo w gondole nie wejdzie.
Cytat:
Napisane przez primavera Pokaż wiadomość
mój synek bteż roki taką podkówkę - a wredni rodzice wtedy z niego brechają

pochwal się bezą

Dziewczyny mające problem z usypianiem - tak jeszcze mi się skojarzyło - głaskałyście dzieciaczki po czółku? Hubert ma na czole takie miejsce (na środku, nad noskiem i jeszcze zaraz nad brwiami) że jak tylko go tam zaczynam głaskać (najlepiej jednym palcem) to od razu zamyka oczy
bubbel - może na Nathaniela też to zadziała?

Hania tez robila taka podkowke.. ostatnio juz prawie wcale, a szkoda, bo cudny to widok (wredne mamy jestesmy, fakt )

Widzialam juz 2 rodzicow niasocych dzieci w zle pospinanym nosidelku. Moze tez jakos inaczej powinniscie je pospinac? Poprobuj. My mamy baby bjorn, kupiony "z odzysku".

Musze poprobowac z tym glaskaniem... bo jak narazie, to zazwyczaj odkladam Hanie do spania i jak widze, ze jeszcze nie jest gotowa, to ja poglaszcze chwile po glowce i Hania odlatuje. Niestety, nie zawsze to dziala.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bzzz.jpg (60,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pod beza.jpg (60,7 KB, 21 załadowań)