2008-03-29, 17:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Cytat:
Napisane przez agi_kn
Szperrr jakies dziwne dostalam to nosidlo od znajomych Hubert jest pokrzywiony i ciezko go wlozyc samemu. Chyba na ebay zerkne jakie sa i cos wybiore. Jakies polecasz?
Niedlugo bede musiala pomyslec o przejsciu na spacerowke bo Hubis niedlugo w gondole nie wejdzie.
|
Cytat:
Napisane przez primavera
mój synek bteż roki taką podkówkę - a wredni rodzice wtedy z niego brechają
pochwal się bezą 
Dziewczyny mające problem z usypianiem - tak jeszcze mi się skojarzyło - głaskałyście dzieciaczki po czółku? Hubert ma na czole takie miejsce (na środku, nad noskiem i jeszcze zaraz nad brwiami) że jak tylko go tam zaczynam głaskać (najlepiej jednym palcem) to od razu zamyka oczy
bubbel - może na Nathaniela też to zadziała?
|
Hania tez robila taka podkowke.. ostatnio juz prawie wcale, a szkoda, bo cudny to widok   (wredne mamy jestesmy, fakt )
Widzialam juz 2 rodzicow niasocych dzieci w zle pospinanym nosidelku. Moze tez jakos inaczej powinniscie je pospinac? Poprobuj. My mamy baby bjorn, kupiony "z odzysku".
Musze poprobowac z tym glaskaniem... bo jak narazie, to zazwyczaj odkladam Hanie do spania i jak widze, ze jeszcze nie jest gotowa, to ja poglaszcze chwile po glowce i Hania odlatuje. Niestety, nie zawsze to dziala.
|
|
|