2017-02-05, 19:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
Napisane przez vadi
Mała - i Ty, i jedzenie, wyglądacie bardzo apetycznie
Ja dzisiaj opchnęłam frytki zagryzane białą czekoladą  W ramach zadośćuczynienia zrobiłam ciążową jogę, kręgosłup aż trzeszczał 
|
Frytki z czekoladą - oryginalne połączenie 
Tez dzisiaj jogę ćwiczyłam. Przedwczoraj przeprosiłam sie z ćwiczeniami i oby udało sie to kontynuować przez dłuższy czas. Korzystałas z filmu na yt? Jak tak, to poproszę o link.
Cytat:
Napisane przez Mała!
Dziewczyny dziękuję
Żardełko było przepyszne serio...
Xzora... sajgonki?? Mniam jak robisz i w co owijasz??
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Dzisiaj takie proste zrobiłam - papier ryżowy, do środka tunczyk, papryka, pomidory suszone. Smażę na oleju kolosowym i do tego kupiłam sos do sajgonek. Bardziej sycące sa jak sie do farszu doda makaron sojowy.
Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper
no było u nas tego od cholery ale chwyciłam za ten kocyk bawełniany co Ty masz i promocja tylko w necie  i nie wzięłam bo się wkurzyłam...
|
Moze jeszcze przecenią stacjonarnie w necie do zamowien ponizej 200zl 7zl płaci sie za przesyłkę.
Cytat:
Napisane przez Jon_Snow
Ja dzisiaj stwierdziłam że będę mogła często maleństwo przebierać, bo mama dostała od koleżanek ciuszki i jeszcze od siostry TŻ dostaniemy dużo, a ja już powiedziałam że sama też kupię jakieś, bo muszę chociaż trochę się zakupami nacieszyć 
Ale i tak się cieszę że mamy taką pomoc, kupa kasy zaoszczędzona 
Tylko do wózka musi być dziewczynka bo ma różowe wstawki, chłopcu będzie wstyd hehe
|
Kiedyś różowy uznawany był za chłopięcy kolor, a niebieski dziewczęcy
|
|
|