Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-29, 20:35   #2123
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Izka, Ty juz aby nie przesadzaj... wystarczy zjeść coś słodkiego (wkocu lubisz słodycze, więc w czym problem), troche owoców suszonych, rodzynek, orzechów i już robi Ci się P... Nie mów tylko, że nie dałabyś rady tego zjeść...

Jesteś, ale Cie nie ma siedzisz cicho i podsłuchujesz tylko Nieładnie
A jak z Twoim P. Monisiu?

Wiem, wiem Obiecuję poprawę

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Mango- Fakt dociera do mnie,że powinnam poczekać jak to się potoczy.
Możliwości działania mam trochę ograniczone. Jutro wieczorem wyjeżdża na studia,widzimy się na maturach (w jednej sali nawet x>) Jak zwykle waham się,analizuję wczorajszy meeting. Geez ,paplałam wczoraj jak najęta na luzie o mym lenistwie i leserstwie w szkole ,chwilami milczałam. W sumie zastanawiający jest ten końcowy gest. Miewam wrażenie,że przez pewien moment chciał mnie pocałować lub się dziwnie nisko nachylił o_O
Cała speszona ledwie odwzajemniłam uścisk przez ułamek sekundy i zniżonym głosem wymamrotałam cześć . Bądź co bądź gdyby mu zależało odezwałby się przez komunikator (przeszkód ku temu brakowało ) dziś gdzieś polazł się uczyć i na próbę zespołu swych znajomych. A zresztą,trza się wyciszyć i przekierować myśli na inny tor.
Dokładnie - Zobaczysz, co się będzie działo Wydaje mi się, że na pewno chciał Cię wtedy pocałować...

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora