Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wierzyć mu ?? Agencja towarzyska...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-29, 21:52   #7
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: Wirzyć mu ?? Agencja towarzyska...

Cytat:
Napisane przez skalia Pokaż wiadomość
Witam,

Pisze bo przed chwilą odkryłam coś i niewiem co mam z tym zrobić..

Jestem z moim chłopakiem 5 lat w szcześliwym związku, raz bywa lepiej raz gorzej, ale zasadniczo jest dobrze.

Chcieliśmy iść dzisiaj do kina, więc chcieliśy sprawdzić co jest grane i o której w kinie, weszłam na google, a tam w pamięci googlach było między innymi :

-agencja towarzysko + (miasto w krótym mieszkamy)

zbaraniałam- zaczełąm mu robić wyrzuty, płakać wpadłąm w bezradność , ale on coągle ise upierał i upiera, ze to nie jego wyszukiwany wątek, bo to jest jego służbowy laptop i jak on wychodzi na jakies spotkania to on zostaje w biurze i wszyscy mają do niego dostęp (chociaż zsadnioczo on go zabiera do domu itp. tylko jak wychodzi na jakies tpotkania to zostaje w biurze) i twierdzi ,ze to nie jego,ale nie ma co mi powiedzieć bo nie ma nic na Swoją obrone ,a historie z przyzwyczajenia kasuje codziennie i nie moge sprawdzić czy w ostatnich dniach wchodził na takie strony ....

NIEWIEM co mam myśleć, ogólnie w furii wyzwałam go od dziwkarza i ze nie chce z nim być, on sie nawet popłakał i powiedzial,ze nie ma z tym nic wspólnego ,ze nie szukał tego.. ze to nie on itp, itd.... czasem zdarzało mu sie mnie okłamać, ale wjakiś pierdołach a nie w taich rzeczach poważnych.

Serce mi mówi, ze on chyba nie mógł by tego robić, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią,ze to on suzkał...

POMOCY niewiem co mam myśleć...
Cytat:
Napisane przez skalia Pokaż wiadomość
Niewiem ;( naprawde niewiem, on pracuje na tym komputerze , on go zabiera do domu, w pracy zostaje jak idzie na jakies spotkaniez klientami
Serce mi mówi co innego,a rozum i zdrowy rozsądek co innego...
Wszystko moi,ze to on , no bo kto by wchodził w chwili kiedy go nie ma i szukał agencji towarzyskich
Też sądzę, że to raczej Twój TŻet, bo na jego obronę nic nie przemawia.
Za to przeciw niemu, poza tym, co wyskoczyło, także fakt, że na bieżąco czyści historię.
Gdyby był niewinny nie zaprzątałby sobie tym głowy, bo nie miałby przed Tobą nic do ukrycia.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując