Witam,
Pisze bo przed chwilą odkryłam coś i niewiem co mam z tym zrobić..
Jestem z moim chłopakiem 5 lat w szcześliwym związku, raz bywa lepiej raz gorzej, ale zasadniczo jest dobrze.
Chcieliśmy iść dzisiaj do kina, więc chcieliśy sprawdzić co jest grane i o której w kinie, weszłam na google, a tam w pamięci googlach było między innymi :
-agencja towarzysko + (miasto w krótym mieszkamy)
zbaraniałam- zaczełąm mu robić wyrzuty, płakać wpadłąm w bezradność , ale on coągle ise upierał i upiera, ze to nie jego wyszukiwany wątek, bo to jest jego służbowy laptop i jak on wychodzi na jakies spotkania to on zostaje w biurze i wszyscy mają do niego dostęp (chociaż zsadnioczo on go zabiera do domu itp. tylko jak wychodzi na jakies tpotkania to zostaje w biurze) i twierdzi ,ze to nie jego,ale nie ma co mi powiedzieć bo nie ma nic na Swoją obrone ,a historie z przyzwyczajenia kasuje codziennie i nie moge sprawdzić czy w ostatnich dniach wchodził na takie strony ....
NIEWIEM co mam myśleć, ogólnie w furii wyzwałam go od dziwkarza i ze nie chce z nim być, on sie nawet popłakał i powiedzial,ze nie ma z tym nic wspólnego ,ze nie szukał tego.. ze to nie on itp, itd.... czasem zdarzało mu sie mnie okłamać, ale wjakiś pierdołach a nie w taich rzeczach poważnych.
Serce mi mówi, ze on chyba nie mógł by tego robić, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią,ze to on suzkał...
POMOCY niewiem co mam myśleć...