Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku o konkursach i o wszystkim innym, cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-06, 19:26   #4540
Dorotxy
Zakorzenienie

Dot.: Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku o konkursach i o wszystkim innym, c

Cytat:
Napisane przez ossoria Pokaż wiadomość
A widzisz, założyłam, że jak bierzesz udział w plebiscytach, to masz tam konto
A z punktami to tak: 5 punktów dziennie za zalogowanie, 50 pkt za pierwszy komentarz na stronie głównej, a 1 za każdy kolejny komentarz, 2 za komentarz w dziale publicystyka, 1 pkt za dodanie książki do swojej biblioteczki, 5 za zgłoszenie książki, której nie ma w bazie, 300-500 punktów za zaakceptowane recenzje, ale wiem, że tu punkty spływają z opóźnieniem, ostatnio dostałam 5000 za zgłoszenie poważnego błędu na stronie, za udział w wyzwaniach można dostać ok. 300 pkt, a za udział w zorganizowanych dyskusjach jakoś między 100-300. Dodatkowo można dostać punkty za polecenie książki. Ilość punktów ustala dana osoba, która poszukuje książki. Warunkiem jest, że wybierze Twoją propozycję, ale może też nie wybrać żadnej.
Książki jakie można wybrać za punkty tutaj: http://www.granice.pl/co_moge_wygrac (aktualizowane co m-c, 2 m-ce)

I chyba dostaje się 100 punktów za polecenie, więc jakbyś się rejestrowała, to możesz wpisać w polu os. polecającej "szpachela"

Dziękuję

Dziękuję

Dziękuję i patrz wyżej Bardzo dużo mam książek właśnie z tej strony www.granice.pl
dzięki, rozejrzę się tam

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
A ja mam awizo na ali i na cos krajowego i ni cholery nie wiem co to. W nic nie gram, niczego nie kupilam
wizaż dzis roznosił Garnier micelarny żel do buźki, załapałaś się? moze to to?

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora