2017-02-07, 19:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
Cytat:
Napisane przez paulownia
Ja bym nie dała rady dwa dni oleju trzymać  .
Miałam kiedyś krokosza ale to wiele lat temu. Bardzo był milutki.
Ja w przyszłym tygodniu bede chyba znów robić hennę. Nic nie poradzę, spiera sie i raz w miesiącu zahennowac mus.
|
Mi zdarzało się to dość często na początku pielęgnacji, kilka lat temu, ale wtedy to całymi dniami w domu siedziałam A teraz tak wybitnie nie chciało mi się zmywać, ale nie żałuję, bo takie ładne włosy po tym miałam 
Cytat:
Napisane przez edytah10
Ja też nie mogłabym. Trzymałam raz dwa dni i po myciu były strasznie oklapnięte, suche i szorstkie 
W sobotę D. obciął mi włosy. Nie końcówki - poleciał po długości, bo trochę mu się tu krzywo ucięło, oojojoj znowu krzywo z tej strony... Zapuszczam 
|
A to u mnie zależy od oleju - oleje z przewagą omega 6 mogę przeważnie tyle trzymać, omega 9 mogą iść na maks. całą noc, kokos to już maks. kilka godzin 
Cytat:
Napisane przez Leili
Kupiłam sobie też odżywkę z nowej serii glisskur tą fioletową ale do zmycia.
W psikaczu mam jeszcze z l' biotici i dove niebieską
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Widziałam tą nowę serię gliss kura, ładne opakowania ma Napisz, jak się odżywka sprawuje 
Cytat:
Napisane przez moooniek
Kuszą was maski Anwen? 😁
|
Mnie kusi ta do włosów wysokoporowatych, bo ma jeden z moich ulubionych olejów - z kiełków pszenicy Ale ze względu na cenę zażyczę sobie dopiero jako prezent na dzień kobiet
|
|
|