Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - skończyłam studia i jestem bezrobotna
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-30, 17:09   #162
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: skończyłam studia i jestem bezrobotna

Dostałam jeszcze odpowiedź z sygma banku Tam proponują najwięcej (1160), ale jest to zwykła praca, w punkcie kredytowym w markecie. gdzie nie zdobęde żadnego doswiadczenia.

A więc mam 4 oferty pracy i tak naprawde żadna tak do końca mi nie odpowiada
Małe podsumowanie:
1. praca na której mi na najbardziej zalezy, odpowiedź mam dostac do wtorku. Duza firma, zajmująca się windykacją. Słabe zarobki (900 zł na początek, następnie 1100 zł) jestem podobno najlepszą kandydatka, ale boją się mnie zatrudnić, bo jestem za dobrze wykształcona
2. jeżeli tej pierwszej nie dostane to wezmę tą. Jest to mała firma, pracodawca ma bardzo duże wymagania, a ja nie mam zbyt dużej wiedzy na temat księgowości, boje się ze tam się nie utrzymam, bo przede mną miała już trzech pracowników ( w tym doświadczoną księgową), których zwolniła po okresie próbnym.- 1000 zł na początek.
3. Jutro rezygnuje z tej pracy, mimo, że najbardziej ze wszystkich by mi odpowiadała. Moim zdaniem miałam duże możliwości rozwoju w tej firmie, bardzo mi się tam podobało. Przeszłam trudną rekrutacje. wynagrodzenie na poczatek 1100 zł. Jednak koszmarny dojazd (2 autobusy plus 2 km do przejścia piechotą)
4. Najlepsze zarobki bo 1160 zł, umowa na 2 lata, jest to jednak praca w punkcie kredytowym w markecie, bez żadnych perspektyw na przyszłość- to dyskwalifikuje ta prace.
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując