Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak oświadczyn i... brak seksu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-12, 12:04   #107
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Brak oświadczyn i... brak seksu

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
No zerknełam do tamtego wątku, i oczywiście okazuje się co zwykle.
Zgodny związek z malutkim problemikiem, to wytwór wyobraźni autorki wątku. :/
Już wtedy (pół roku temu!) były spięcia o seks, wtedy było spięcie o mieszkanie, wtedy juz były jakies jazdy o inne rzeczy z przeszłości, wtedy już jej powiedział ze w wyniku tychże, nie zaręczy się z nią wcześniej jak za rok (czyli trzyma sie pan swojej wersji, ma jeszcze prawie pół roku "luzu" ).

Autorko wątku, przestań bujać w obłokach, nie ma żadnego zgodnego związku i nie wiem czemu czekasz na zaręczyny, jak on Ci powiedział jasno pół roku temu, ze NIE zaręczy się z Tobą na 100% wczesniej jak za rok (rok nie minął!) a potem się zobaczy.
To ja Ci juz mówię, ze skoro nadal z nim nie sypiasz, to weź otreźwiej, na co liczysz kobieto?

Podejrzewam ze scenariusz jest prosty, póki ze sobą nie gadacie na coś wiecej jak "co na obiad, fajny film dziś widziałam, a Zośka to coś tam " to nie ma otwartej kłótni, ale jak tylko zaczynacie, to leca trupy z szafy jakby deszcz padał. :/

Powiedz, dlaczego Ty chcesz się z nim zaręczyć? Tak Ci z nim dobrze? Tak się kochacie w twoim mniemaniu?

Miedzy wami nie ma dobrze od bardzo dawna.
Zejdź na ziemię, przestań sie okłamywać, bo największą przegrana tego wszystkiego jesteś i będziesz Ty.
Acha, czyli standard na tym forum. Po ślubie będzie zapewne wątek pt. problemy zaczęły się NAGLE, po ślubie. Udawane zaniki pamięci, a ch... jest od lat.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując