Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-01, 20:14   #2308
ashiva
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie 3

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
czyli jeśli jutro zamawiam to mogę sobie jeszcze podbić tymi brakami?to mój Iszy termin.
wydaje mi się że spokojnie możesz bo jeszcze oficjalnej wiadomości odnośnie tych braków nie dostałaś a dostaniesz na pierszej fakturze dopiero

Cytat:
Napisane przez maria1324 Pokaż wiadomość
no niemozliwe, ze nikt nie wie jak pachnie nowa true glow
Cytat:
Napisane przez maria1324 Pokaż wiadomość
a tak sie cieszylam, ze moze bedzie swietna
dziś klientka dostała ode mnie kosmetyki i dodałam jej próbkę tych perfum otworzyła przy mnie poniuchała i powiedziała: "ale ładnie to męskie tak?" wyprowadziłam ją z błędu i potem stwierdziłyśmy zgodnie że ona moze się ładnie rozwijać, a jeszcze wszystko zależy od skóry więc nie ma co martwić się na zapas może właśnie dla Ciebie będzie śliczna

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
podejrzałam własnie fakturkę - wszystko przyjdzie za wyjątkiem... TOREBKI ELEANOR! Tej z konkursu! Ale patrzę niżej... i jakaś maseczka z oliwką ze SPA (0.5gr)... pofatygowałam się zadzwoniłam na NON STOP i babka oświadczyła mi uroczyście i śpiewająco, że "było tak duże zainteresowanie konkursem, ze niestety ale niektorym torebeczka nie przyjdzie w tym zamówieniu, tylko w następnych, ale za to dodaliśmy GRATIS za 50 gr""... no przeżyję...
ja dostałam wszystko tzn torebkę i biżuterię choć nie wiem czy nie wolałabym poczekać i dostać jeszcze prezent przeprosinowy (zachłanny brzydal ze mnie )
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora