2008-04-01, 20:14
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
Napisane przez behindblueeyes
czyli jeśli jutro zamawiam to mogę sobie jeszcze podbić tymi brakami?to mój Iszy termin.
|
wydaje mi się że spokojnie możesz bo jeszcze oficjalnej wiadomości odnośnie tych braków nie dostałaś a dostaniesz na pierszej fakturze dopiero 
Cytat:
Napisane przez maria1324
no niemozliwe, ze nikt nie wie jak pachnie nowa true glow 
|
Cytat:
Napisane przez maria1324
a tak sie cieszylam, ze moze bedzie swietna 
|
dziś klientka dostała ode mnie kosmetyki i dodałam jej próbkę tych perfum otworzyła przy mnie poniuchała i powiedziała: "ale ładnie to męskie tak?" wyprowadziłam ją z błędu i potem stwierdziłyśmy zgodnie że ona moze się ładnie rozwijać, a jeszcze wszystko zależy od skóry więc nie ma co martwić się na zapas może właśnie dla Ciebie będzie śliczna 
Cytat:
Napisane przez blondyna89
podejrzałam własnie fakturkę - wszystko przyjdzie za wyjątkiem... TOREBKI ELEANOR! Tej z konkursu! Ale patrzę niżej... i jakaś maseczka z oliwką ze SPA (0.5gr)... pofatygowałam się zadzwoniłam na NON STOP i babka oświadczyła mi uroczyście i śpiewająco, że "było tak duże zainteresowanie konkursem, ze niestety ale niektorym torebeczka nie przyjdzie w tym zamówieniu, tylko w następnych, ale za to dodaliśmy GRATIS za 50 gr""... no przeżyję... 
|
ja dostałam wszystko tzn torebkę i biżuterię choć nie wiem czy nie wolałabym poczekać i dostać jeszcze prezent przeprosinowy  (zachłanny brzydal ze mnie )
|
|
|