Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - farbowanie...włosy kręcone!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-02, 09:15   #3
Benek23
Zakorzenienie

Dot.: farbowanie...włosy kręcone!

Cytat:
Napisane przez elisska Pokaż wiadomość
hej dziewczyny mam pytanko...włoski farbowałam zaledwie 2 razy... farbą Lecher - geneza... pierwsza farba w kolorze tabac- wyszła w miare...ale wpadała delikatnie brazowo-rudawa... stwierdziłam że chce ciemniejsze... pofarbowałam na jasny kasztan popielaty z tej samej firmy...i niestety po miesiacu mam jakieś śmieszne rude prześwity...w ogóle całe włoski są jakieś takie rudawe... blee...
dodam że moje naturalne włoski to jasny brąz...choć niektórzy twierdzili że ciemny blond... mam nadzieje że macie w głowie ten kolor

noo i teraz pytanko...czy jak kupie nową farbę... np. jasny czekoladowy brąz...czy pozbęde się tego rudego kolorku?? proszę pomóżcie...
może trzeba firme zmienić?ale sądziłam że profesjonalne kosmetyki są lepsze od tych "zwykłych" sklepowych....
Rudości są trochę ciężkie do pozbycia sie, niestety... Możesz popróbować z chłodnymi odcieniami brązu, ale i tak istnieje ryzyko, że w czasie wypłukiwania koloru powstaną właśnie rudości. Farby profesjonalne są lepsze, bo są delikatniejsze - co za tym idzie - kolor wypłukuje się niestety szybciej. Powiedziała mi o tym fryzjerka i chociaż nie ufam fryzjerom, to jednak przekonałam się o tym na własnych włosach.
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując