Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutówki 2017 ❤ cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-15, 11:38   #260
Escorpio
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. VIII

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
rano się ta zdenerwowalam tym wywoływaniem że mnie lekko przeczyscilo (tak reaguje na stres), w czasie porodu kilka razy czułam się jak na dwojeczke. Chodziłam i nic się nie działo...
Ja od początku, bez względu na siłę, miałam skurcze co 3min... Nie wiem jak.lewatywa miałaby wtedy wyglądać...
Mi coś na porodzie poleciało ale serio jak rodziłam to już było moje najmniejsze zmartwienie... A przynajmniej wiedziałam że pre (bo dziecka w kanale rodnym nie czulam, ani tego jak się przesuwa)

Te.koszulki stacjonarnie są przecenione często...Ale to wiadomo: z hm nigdy nic nie wiadomo... Raz na jakiś czas jeden rozmiar jeden kolor nagle kosztuje mniej

Mój tak mial...tzn na cycu non stop a.laktatorem nic nie leciało... Ale się najadał, tzn jak odkladalam to nie płakał już...
A paluszki też ssie ale ja mam wrażenie że mu przypadkiem do buzi wpadają to się ssie... Tak samo jak biorę na ręce przed karmieniem i mi ssie ramię...

Ej nawet 50zl za koszulkę to nie ma tragedii... Poczekajcie może na jakiś rabacik...kodzik, promka...może na tłusty czwartek zrobią
Nie No nie ma tragedii ale promocje tak cieszą liczyłam na 14% taniej na walentynki a tu klops.
Myślicie ze mozna isc juz z dzieckiem do galerii czy jeszcze za wczesnie?

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Dziewczyny które karmią, czy Wasze sutki tez zrobiły się szorstkie?

Mała dzisiaj przespala, z przerwami na karmienie, całą noc w łóżeczku!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Raczej nie mam szorstkich.
Wlasnie mi uświadomiłaś ze moja Ala tez tak dzisiaj przespała mieliśmy z mezem całe łoże dla siebie

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
Laski proszę o kciuki, o 18 mam wizyte u gin tą pierwszą, poporodową Mam nadzieję, że powie mi, że wszystko ze mną ok

Cytat:
Napisane przez Lorelei24 Pokaż wiadomość
Hej, ja się zgłaszam ze szpitala. Mam założony balonik i mam czekać do rana na kroplowke. Chyba że coś się zadzieje...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
za szybka akcje

Dziewczyny po cc, komu i kiedy mam pokazać czy rana po sie dobrze goi? I kiedy idziecie na wizytę do gina?
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora