2017-02-16, 09:02
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy da się pokonać ten ŻAL?!?!?
Ależ Ty jesteś niedojrzała, albo masz całkowicie zryty mózg idealizowaniem dziewictwa. W sumie na jedno wychodzi... A ja naiwna myślałam, że tylko faceci mają z tym problem Muszę cię rozczarować, z tej sytuacji jest tylko jedno wyjście: rozstanie. Bo po pierwsze Twojej głowy nie da się wymienić , a po drugie pierwszego razu tego gościa nie da się już cofnąć. I w tej sytuacji nie ma czego "ratować". Przestań gościowi truć doopę i znajdź sobie innego, że tak napiszę "czystszego" Tylko jak Ty poznasz, że facet jeszcze nigdzie nie umoczył ptaka? Bo facet zrobi (i powie) wszystko jak mu się będzie chciało umoczyć w tobie, zupełnie tak jak i ten obecny. Z tym, że aktualny to by mi podpadł bardziej za to, że chce się wybielić kosztem swojej byłej i plecie bzdury, żeby ci się przypodobać. Czyli znowu udaje "wrażliwego", żeby osiągnąć cel. Cieniutko. Dla mnie jak facet ma jaja, to nigdy nie żałuje tego, że spał z kimś i nie rozpowiada o tym na prawo i lewo tylko ucina jawne przejawy niezdrowej ciekawości i głupoty partnerki krótkim "To wyłącznie moja sprawa". I po dyskusji, a życie staje się o wiele prostsze!
|
|
|