Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co się martwisz,co się smucisz - już teściówki nie odrzucisz! PM 2017, cz.41.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-16, 20:23   #2166
luna_laula
catwoman

Dot.: Co się martwisz,co się smucisz - już teściówki nie odrzucisz! PM 2017, cz.41.

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Jakby mi zależało na jakimś wyjeździe to bym sama szukała i rezerwowała, a nie czekała aż się facet zbierze. Jak nic nie wypali to będziesz jęczeć, że nigdzie nie pojechaliście.
Jak szukałam wyjazdu to tż najpierw uważał, że to coś baaardzo odległego, a potem był zajęty pracą, więc po prostu wybrałam najlepszą moim zdaniem ofertę, a pod spodem napisałam wypracowanie dlaczego akurat tam mamy pojechać i za 5 min. miałam telefon, że jutro jedziemy to kupić

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Znalazłam ofertę, tylko jakoś nie mam "odwagi" rezerwować, bo nie jestem pewna, czy pojedziemy i czym
Chcieliście własnym samochodem? Bo ślubie też może być na tyle zajęty pracą, że długo nic nie kupicie albo sama będziesz szukać

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie nie jest za ciemne,ja sama chyba w czerni planuję
Dzisiaj przejrzałam milion makijaży i chyba z tym, który wstawiałam rano pójdę do makijażystki ciemny, ale w brązach, beżach i złocie, więc akurat

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Pola też ładnie
Pola spoko, ale Apolonia juz mi się nie podoba
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora