Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 37
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-16, 20:32   #4430
Lottie69
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 37

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;71008806]Dla mnie Zmierzch lepszy niż Władca Pierścienia
Zmierzch ma bardziej fabułę filmu romantycznego i tego wątku fantastycznego jest mniej niż we Władcy pierścienia - tzn. tak mi się wydaje. Bo Władcę próbowałam ogarnąć ale stwierdziłam, że bez książki najpierw się nie obejdzie, więc co dopiero mój TŻ, który fantastyki nie lubi i nie ogarnia
Hmmm on niezbyt ma czas na skakanie po recenzjach i zdaje się zwykle na mój wybór tak samo jak dzisiaj... powiedział "wybierz coś na wieczór" a ja go nie chcę dzisiaj męczyć moimi fantastycznymi filmami chociaż z chęcią bym mu wcisnęła jeszcze opowieści z narni na przykład

edit: no to jest z filmwebu o ojcu chrzestnym: Opowieść o nowojorskiej rodzinie mafijnej. Starzejący się Don Corleone pragnie przekazać władzę swojemu synowi.

to nie moje klimaty chyba [/QUOTE]
Nie chce tu wrzucać elaboratu o tym, dlaczego zmierzch to gunwo nie z tej ziemi i do romansów bym tego w życiu nie dała. Jakościowa półka dzielona razem z grejem, jeśli by się dało dać ujemne punkty, to definitywnie by były.
Akurat trylogia Władcy Pierścieni jest mega fajnie podana, oglądałam bez znajomości książki i spokojnie będzie wiadomo o co chodzi. Nawet lepiej według mnie się zapoznać przed książką, wtedy jest mniej informacji do przyswojenia.

Cytat:
Napisane przez blue3 Pokaż wiadomość
Skoro i tak przeglądasz filmweba to nie lepiej tam dodawać do "chcę obejrzeć" niż tworzyć listy w excelu?
Dla mnie sposób ich list jest ohydny, próbowałam, nie przypasowało mi. Jedyny słuszny model listy to myanimelist, sposób podania jest dla mnie najbardziej przystępny i nic innego mi nie dogodzi

Jeśli chcesz luźne filmy do nie myślenia to mi się w sumie podobało What to expect when you're expecting - o ciążach, ale luźno i z żartem. Reszta to może Disneyowskie, one są lekkie i śmieszne, można pośpiewać. Jak tż jest gotowy zmęczyć to może próbuj w te strone. I polskie komedie romantyczne pokroju Tylko mnie kochaj.
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora