Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar II
Wątek: Scent Bar II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-02, 21:54   #4798
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dot.: Scent Bar II

irkax - nie przesadzaj, napisałam na dole, że nie chcę nikogo urazić. A w jaki sposób napisałam to moja sprawa, taki mam styl pisania i tak będę pisała, na dole wyraźnie zaznaczyłam, że bez urazy. Także w czym problem? Nie wypowiadam się w aż taki sposób w jaki miałabym ochotę, w jaki wypowiadałabym się przy dobrym znajomym, więc nie powinno to nikogo urazić. Wkurza mnie tylko takie panoszenie się. Nie tylko oni żyją w tym kraju.
A o papieżu dowiedziałam się dopiero teraz (że jakaś rocznica), dla mnie to człowiek jak każdy inny.
A że tej wiary nienawidzę to inna kwestia i nie temat na to forum.

Margot
- jedyne co mogło urazić to <"alleluja" i tym podobne głupoty> - ale moim zdaniem to tekst na święta wielkanocne, a nie teraz (i głównie chodziło mi o ryczenie na cały głos, za pomocą megafonu, rozbrzmiewało mi w uszach tylko to ich "alleluja"). Reszta w normie i nie widzę złego słowa na temat katolików ogólnie, tylko tej przeklętej pielgrzymki.
Zresztą o co się czepiać, też usłyszałam dużo słów na swój temat, bo nie wierzę, a ja nikogo nie obrażam osobiście jeśli wierzy, bo większość ludzi "tak ma".
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora