2008-04-02, 21:11
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Napisane przez your Angel
Margot, w Inglocie mają chyba wszystkie możliwe istniejące na świecie kolory 
|
Kiedyś mieli znacznie więcej. Pamiętam w początkach mojej zabawy z lakierami (lat mialam 19 - późno zaczynałam) dostawałam ocząpląsu. Nie były wtedy takie drogie jak obecnie, więc co tydzień, czasem 2 dokupywałam nowe i rzeczywiście nie mogłam skończyć. Dzisiaj ich kolekcja jest znacznie bardziej ugrzeczniona niż kiedyś 
Z tamtych został chyba tylko ten granat. A butelkowa zieleń była i nie ma. Podobnie jak jaskrawy pomarańcz (opalizujący), żółty, przepiękny błękit i cudny ciemny fiolet (którego resztkę wyskrobałam i nie ma ).
Cytat:
Napisane przez Fenris
Ale żeś trafiła  Moje 3 ulubione piwa. W kolejności: Lech, Carlsberg, Heineken. Resztę piję, jak piję, ale te są wyjątkowe.
|

Cytat:
Napisane przez Margot45
a juz "łańcuszek szcześcia" jaki dzis dostałam sms-em - coś w rodzaju "mija 1094 dzień od śmierci papieża, roześlij tę wiadomość iluś tam osobom a wtedy wydarzy się cud" to dla mnie wręcz naigrawanie się ze śmierci tego człowieka.
|
Podpisuję się dwoma rękami.
3 lata temu było to dla mnie ważne i byłam na jednym białym marszu (wszystko legalnie, z zabezpieczeniem policyjnym), przez tydzień nosiłam białą wstążkę. Ale na te łańcuszki szczęścia dostaję białej gorączki,a nadawcy dostają op... To jest głupota i brak szacunku.
Wszystko można, ale w granicach - dobrego smaku i współżycia z innymi ludźmi.
|
|
|