Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2009 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-02, 23:09   #2015
ivoclar
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Tak jak napisala ivoclar, studiuje medycyne laboratoryjna.

Ooo! I patrzcie, nie przyznaje sie jeszcze A co studiowalas?
UMB jest od 22 marca sprawdz naglowek na tej stronie i info nizej www.amb.edu.pl

Martucha, to na niezlego dupka trafilas, ale musze Ci powiedziec, ze czzesto tak jest, ze egzaminatorzy specjalnie sie dra by jeszcze bardziej poddenerwowac kursantow by ci obelei. Najlepiej juz od samego poczatku wlaczyc totalna olewke. A niech sie drze. Skoro chce miec chrype.

ja skończyłam stomatologię a jesli chodzi o umb to oficjalna nazwa wchodzi od 1 paz wtedy nowy rektor przejmuje władze na uczelni natomiast w ministerstwie od 22 marca obowiazuje umb gdyz dopiero tego dnia prezydent podpisał ustawę nadajaca Uczelni tytuł uniwersytetu ...acha skąd to wiem ano z rektoratu i z izby lekarskiej(ma się te źródła)a za stronke dziekuję ale ja juz skończyłam etap AMB i wcale mi do niego nie tęskno

a jeśli chodzi o prawko to mam je od ... kurcze juz 10 lat mam prawko ale ten czas leci heheh ale żeby było lepiej mmam tez prawko na motocykle i powiem Wam Moje Drogie że jakos wolę jeździć motorami niż autem ale co kto lubi of course hehe przypomniało mi sie że zdawałam jeszce na starejMZ-ecie i egzaminator tak popatrzył na mnie i powiedział " a Pani to udźwignie ten motor????"było ciężko ,ale dałam radę