Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Caron - Le 3eme Homme/Third Man
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-03, 00:36   #8
pietrevv
BAN stały

Dot.: Caron - Le 3eme Homme/Third Man

Jestem pewien, że spodoba ci się Musc R., jest w porządku i nawet podoba mi się. Warto się zapoznać.

Guerlain Vetiver jest ładny, klasyk, kobietą się podoba, ale dla mnie za mocny (oddałem ojcu). W ogóle zauważam, że nie mogę nosić za mocnych zapachów, bo mnie nos boli. Imperiale jest ładny ale też za mocny, lub raczej zbyt ostry - ta nuta jest zbyt świeża jak dla mnie. Już bardziej wolę, lub lepiej i łatwiej mi się nosi Silver Mountain Water.
Ale Green Irish Tweed jest super, jak masz i chcesz się go pozbyć.... Mnie się kiedyś podobał bardzo Tabarome, ale już jakoś przeszło mi.
Zawsze chciałem spróbować jeszcze wychwalanego Erolfa i Acier Aluminium. Ale chyba nic z tego nie będzie.

W ogóle marka Creed jest "w pyte", takie klasyczne zapachy angielskiego dworu. Jestem ciekaw jak sobie poradziła konkurencja zza morza, tzn. Bond No 9. To taki ponoć odpowiednik dla chłopaków w Ameryce. Nie testowałem i nie próbowałem, choć ponoć całkiem nieźle.

Jak ci się spodoba klimat Vetiver Guerlain'a to stestuj Lalique Equus, nie niszowiec, ale jaka poezja. Poważne nutki ale bardzo ładne, lekko ostre, lekko zielono-czerwone i ciepłe. Zero syntetyku. Zapach sosny i drzewa sandałowego. Zapach jest lekki i nie natarczywy, dość oryginalny.
pietrevv jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując