Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przełomowe maluszki 2007/2008
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-03, 07:02   #1010
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Przełomowe maluszki 2007/2008

Cytat:
Napisane przez bazylia Pokaż wiadomość
Hej hej!
My po szczepieniu, ważeniu i mierzeniu. Małgosia waży 5200g i mierzy 58 cm Całkiem nieźle Poza tym przyjmowaliśmy dzisiaj gosci....
A Wasze fotki jak zwykle super!
Dobrej nocki Wszystkim życzę
No kochana gratuluje... Małgosia ładnie rośnie i waży już całkiem pokaźnie, moja ponad dwa tygodnie temu wazyla 5700 i mierzyla 61cm,ciekawe ile teraz ma... ale dowiemy sie pewnie przy kolejnym szczepieniu za 4 tygodnie

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
To teraz wypiję zdrowie Małgosi Niech rośnie jeszcze większa!~

No dobra - przyznaję się. Mam nadzieję, ze zadna opieka społeczna tu nie wkroczy.

Upiłam się winkiem i idę spac A co matce tez coś od zycia się nalezy Ale fajne buźki tutaj są Zawsze tylko tych podstawowych używałala, a tu prosze jaki wybór. Nawet pomidor jest!
Kto gra w pomidora?? POMIDOR!
Oj Jola Jola, no pięknie, a nam się winko skonczylo,poza tym mąż pracuje na noc, wiec bez sensu picie w samotnosci to by dopiero podlegalo pod kuratora albo coś moja mala teraz lezy wlasnie kolo Damiana i prowadzi zywa dyskusje z żyrandolem

Cytat:
Napisane przez gocha06_75 Pokaż wiadomość
Właśnie z tego powodu nie zaglądam na wątek "Figura po porodzie". Nie żeby tam niefajne babeczki pisywały, tylko jak bodajże lea wkleiła zdjęcie swojego "okropnego brzucha" to doszłam do wniosku, że ja ze swoim powinnam się zastrzelić... a to działa raczej demotywująco.
Basiu - mamy ten sam wzrost i wagę - ale po Twoim zdjęciu widzę, że szczęściara z Ciebie. Mi tłuszczyk rozłożył się fatalnie. Mam wprawdzie talię, ale cała reszta to dramat. Ty wyglądasz bardzo ładnie. Mówię serio, nie mam w zwyczaju fałszywie kadzić

PS2. jak ja bym się napiła winKa i truskawek bym zjadła . Apel do mamuś butelkowych LITOśCI !!!!!!!!!!!
No co do zdjec dziewczyn ogolnie czy to figury po porodzie,czy innych watkach odchudzajacych, czy jak byly watki pokaz swoj brzuch, i widze mega chudy brzuch,a panna pisze,ze tu ma za duzo,tu pelno tluszczu itd... no szkoda gadac, szlag by je wszystkie na miejscu trafil. Wazyc 45kg, nie miec wogole brzucha,a wytykac,ze tu za duzo,tam za duzo... tragedia.
Co do wagi i wzrostu... no to ja wazylam 82kg, narazie nie czuje by mi waga spadala,mimo ze grzeczna jestem od 10 i trwam wg swoich zasad. Ale dalam sobie czas do 18 sierpnia,wiec jeszcze troche go zostalo. Prawda jest,ze sadelko mi sie rozlozylo rownomiernie i jak tyje to sie rowno rozklada, tak proporcjonalnie, wiec tutaj akurat narzekac nie moge. Dzięki kremom, kremikom, serum moje ciało zrobiło sie o wiele lepsze, brzuch jest całkiem ładny jak po porodzie,bo po nim od razu był strasznie zflaczaly i dlugo sie taki utrzymywal... nogi i dupa byla bardzo zacellulitowana,a teraz jest naprawde dobrze... wczoraj nawet zdjecia sobie porobilam, tylko ze nie mam dla porownania takich po ciazy a szkoda. I tak ogolnie z jedrnosci ciala itd jestem zadowolona, tylko chcialabym by mnie bylo mniej. Przed ciąża bylam o wiele chudsza i ciezko mi sie teraz w lustro patrzy. Ps. dziękuje za miłe słowa

A co do truskawek,to jeszcze nie jadlam... te ogromne, czerwone w sklepach jakos mnie nie kusza jeszcze... winko z mezem czesto popijamy,a tobie przy karmieniu raz na jakis czas mala lampka wina nie zaszkodzi,pytalam lekarki

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując