Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-03, 13:13   #855
ajanna
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III

Minisia: dzięki

Juleczka: wybacz szczerość, ale ja bym dziecku nie podała tego syropku rzeczywiście te skutki uboczne, o których pisze Kancia są przerażające i wszędzie, ale to wszędzie piszą, że podaje się go dzieciom powyżej 10 lat. a fakt, że lekarz przepisał go takiemu maluszkowi, moim zdaniem tylko o lekarzu źle świadczy na Waszym miejscu spróbowałabym homeopatii (z nią już prędzej można poeksperymentować, bo brak skutków ubocznych), można też spróbować podawać małemu herbatkę z melisy. poza tym, jak ktoś tu już b mądrze napisał - życie Matiego nie jest lekkie - ciągle musi jakieś szyny czy gipsy nosić, po lekarzach jeździć, więc ma prawo być bardziej marudny i niespokojny niż jego rówieśnicy.

np. mój Olafinek, któremu chyba nic specjalnego obecnie nie dolega, wczoraj w nocy od 20 do 2:40 budził się z płaczem 4 razy od 2:40 do 3:30 w ogóle nie spał (ja na szczęście jeszcze się nie położyłam, więc całkiem przytomnie go zabawiałam). w międzyczasie obudził również Igora. tak na dobre zasnęliśmy wszyscy (wliczając TŻ, który wrócił z UK) ok. 3:30. u nas na szczęście nie zdarza się to co noc, tylko 2-3x w tygodniu. a ja przechodzę nad tym do porządku dziennego - po prostu uważam, że chłopcy są jeszcze za mali, żeby przesypiać całe noce (mimo, że śpią z nami w łóżku) i po prostu nie oczekuję tego od nich, a jak im się uda, to się b cieszę

fotki wkleję, jak mi je TŻ zrobi
ajanna jest offline Zgłoś do moderatora