Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kosmetyki Bourjois
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-03, 12:25   #1043
cypressangel
Zakorzenienie

Dot.: kosmetyki Bourjois

Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze dotyczące Pani sprzedającej na All czekoladki - byłam zainteresowana ich kupnem, ale niestety przegapiłam koniec aukcji.
Widziałam, że zostało jeszcze kilkanaście niesprzedanych sztuk, więc piszę do Sprzedającej maila z pytaniem, czy wystawi je ponownie w najbliższym czasie, a ona odpisała, że nie, ponieważ tego towaru nie ma (!).
Mam obserwować jej aukcje - jeśli uda się jej zagranicą kupić te kosmetyki to wtedy wystawi, ale na dzień dzisiejszy nie jest w stanie nic konkretnego napisać, ponieważ kosmetyki są z edycji limitowanej i nie wie, czy jeszcze będą dostępne.

Tak więc myślę, że ta sprzedaż polega na zebraniu 'zamówień', a dopiero potem zakupieniu odpowiedniej ilości kosmetyków zagranicą - dlatego tak długo czeka się na ich wysyłkę.
Być może mylę się w swoich domysłach, ale takie miałam wrażenie po wymianie korespondencji ze Sprzedającą.
Swoją drogą, uważam, że to nieuczciwe wystawić na sprzedaż towar, którego się nie posiada.
Ale chyba taka praktyka na All to codzienność - słyszałam już o takich sytuacjach np. z telefonami komórkowymi.

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora