Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-03, 14:23   #2307
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

U mnie dziś mega męczący dzień - narpierw prawie 8 godzin w pracy, potem ćwiczenia do 21 Z utęsknieniem czekam na weekend
oj zamęczysz się nam Kochana
a Ty się chwaliłaś nam gdzie pracujesz i ja to przeoczyłam czy też ukryłaś to przed nami?

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

eee tam nie ma kogo podziwiać kwestia przyzyczajenia do lekarzy szpitali badań itp. od dziecka mam z tym styczność -> matula pracuje w szpitalu od nastuuu lat nie jako pielegniarka czy lekarz, w administracji ale styczność się miało
dobrze że przynajmniej jesteś obeznana i przyzwyczajona od razu to chyba łatwiej znieść tak, niż jakby się nigdy ze szpitalami nie miało kontaktu

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dawno tu nie zaglądałam,niestety nie nadrobię wszystkiego,usprawiedliwi a mnie jedynie mój stan faktyczny,bo u mnie fatalnie.
co się dzieje Skarbie?

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

Ja wczoraj również, podobnie jak Malinka, zaczytałam się a dziś pobudka o 8 i ledwo bylam w stanie oczy otworzyc jeszcze tak czytalam, a pozniej nie moglam zasnac bo ciagle wyboazalam sobie sceny z ksiazki no ale lubie takie wieczorki
ja poszłam wczoraj spać ok 2 a wstałam o 6 też się zaczytałam, trochę bardziej z musu, ale nawet ciekawe to było
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć
cześć

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Kochane a tak w ogole to od kilkud ni biodro mnie boli i dzisiaj koleżanka nastraszyła mnie, ze może mi się kośc ścierać Bo mi tak smiesznie przeskakuje Jutro pędze do lekarza[wolne od szkoły ], bo perspektywa chodzenia o kulach itp. jakoś mnie nie pociesza.
Poza tym sztuka była taka sobie, nie podobała mi się zbytnio gra aktorów. Wrocilam do domu, zrobiłam bibliografię i zaraz lecę ją wydrukować ; ) Posprzątałam trochę i mam już spokój Dzisiaj czekam także na odwiedziny siostry z dziećmi, ale to późnym po południem tak myślę

TŻ niebawem wyjeżdża i o 22 będzie w Kato
mam nadzieję że z tym biodrem to nic poważnego
też mi chrupie czasami, ale u mnie to ze starości

miłego TŻ-owania

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

dziewczyny mam dzis beznadziejny dzien. Wczoraj myslalam,ze juz wszystko najgorsze za mna a tu nagle powazne problemy w pracy...
przytulam na poprawę nastroju po beznadziejnym dniu
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Niestety muszę przygotować jutro odpowiedź ustną z hiszpańskiego,mamy opowiadać o swojej rodzinie w tymże języku,na pamięć
Jak przeżyję to będzie dobrze chociaż być może nie będę jutro na wszystkich lekcjach,bo muszę iść do lekarza,więc jest nadzieja,że z tych ostatnich się zwolnię
przeżyjesz na pewno w końcu zdolna bestyja jesteś

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
ja tam sie w kierunku dietetyki wyksztalcona (nawet wizażowo) nie czuję ale chyba moge zostac co?
a możesz głupich pytań nie zadawać?

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ja też odebrałam to tak,że wykształconych w kierunku dietetyki ...
no w każdym razie już od samego początku jak Sathi zakładała ten wątek to po prostu miał być on dla dziewczyn które się udzielają na dietetyce i ciągłe off-topy robiłyśmy na innych wątkach przez nasze plotkarstwo

jak dobrze wstać skoro świt i do godziny 12 mieć już milion rzeczy zrobionych byłam na ćwiczeniach z psychologii, później w innej agencji podpisać umowę na jeszcze inną pracę (inwentaryzacja nocna w markecie - także niezwykle ambitne ), następnie na zakupach (taaakie siaty przyniosłam ) i jeszcze w bibliotece
a jak przyszłam to się walłam na 2 godzinki do łóżeczka bo jednak 4 godziny snu to deczko mało dla mnie

wyspanam więc mogę się przygotować na jutrzejsze zajęcia, zrobić obiad i pójść na fitness nie ma jak ambitne plany

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora