Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TRÓJMIASTO - pomysły na miłe spędzenie czasu w weekend majowy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-03, 15:52   #1
tola3804
Zakorzenienie

TRÓJMIASTO - pomysły na miłe spędzenie czasu w weekend majowy

Cześć dziewczyny!

W weekend majowy dostaniemy wreszcie z małżem długo wyczekiwany mini-urlop. Jedziemy do Gdyni samochodem do siostry mojego męża. Ona razem z mężem będą raczej pracować, ich synek będzie w przedszkolu, tak więc sami pewnie będziemy musieli się sobą zająć.

Chciałabym, aby ten wyjazd był fajnie wykorzystany. Myślałam o tym, żeby poszukać w necie jakiegoś fajnego musicalu albo spektaklu teatralnego. Raz w życiu byliśmy tylko razem w teatrze! W Lublinie w tej kwestii raczej niewiele się dzieje, tak więc myślę, że będzie to fajny pomysł. Mamy w planach też wziąć ze sobą rowery (o ile nam się zmieszczą!), bo podobno niedaleko jest fajna ścieżka rowerowa wzdłuż morza.

Ciągle jednak zastanawiam się, jak można jeszcze fajnie spędzić ten weekend majowy w Trójmieście? Macie jakieś pomysły? Co warto tam zwiedzić, obejrzeć? Gdzie pojechać? Nie chciałabym łazić po muzeach, tak tradycyjnie zwiedzać. Myślę trochę o czymś innym. Wszelkie propozycje mile widziane!

Buziaki!

PS. Nigdy nie byłam w Trójmieście i już się nie mogę doczekać tego wypadu!