Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-20, 14:18   #4306
Agg_s
Wtajemniczenie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
czytam was co jakis czas, chyba wkoncu do was dołącze.

termin porodu mam ma 29lipca. mam juz jednego synka 4,5 roku.

przygarniecie mnie?

Hej, rozgość się

Cytat:
Napisane przez aniaa_91 Pokaż wiadomość
Hejo. Wróciłam do świata żywych [emoji6]. Pochłonięta byłam nauką na obronę ale od dziś już będę aktywnie uczestniczyć w rozmowach [emoji6]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
haha mąż mojej koleżanki w pierwszej ciąży przytył więcej niż ona i dłużej niż ona zrzucał. Ona jest teraz w drugiej ciąży to się śmieję do niego ile teraz przytyjecie?

Sorka nie wiem, czy Wam to pisałam wczoraj, ale jak oddawałam wczoraj klucze właścicielowi mieszkania to się pokłóciliśmy o kaucję. W efekcie ja mu powiedziałam, że oszukuje, on powiedział, że jak jeszcze raz tak powiem to złoży sprawę w sądzie. Na co ja mu, żeby się sobie wsadził te pieniądze i pod wpływem emocji powiedziałam mu, że wierzę w karmę i to wróci do niego i pierwszy raz mu podczas tej dyskusji zrzedła mu mina i zrobił się smutny a on dzisiaj ma operację kolana i strasznie nad tym płakał co go czeka.

Jak wróciłam do domu i opowiedziałam to mamie to mi powiedziała, że jest taki przesąd, że jak kobieta w ciąży źle pomyśli o kimś to tą osobę myszy zjedzą czy coś i coś złego tej osobie sie przytrafi. Wiedziałyście, że teraz mamy taką moc?

To dopiero solidarność Haha

A z tymi myszami to faktycznie kiedyś coś słyszałam ale zapomniałam Haha ciekawe czy temu pajacowi którego przeklnęłam w weekend wypadną zęby ktoś u TŻ w aucie w nocy walnął chyba z buta w lusterko które się pobiło :/ tak się wścieklam ze trochę pobluzgałam

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora