Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-02-20, 13:28   #4310
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
czytam was co jakis czas, chyba wkoncu do was dołącze.
termin porodu mam ma 29lipca. mam juz jednego synka 4,5 roku.

przygarniecie mnie?
Przygarniemy! witamy!

Cytat:
Napisane przez aniaa_91 Pokaż wiadomość
Hejo. Wróciłam do świata żywych 😉. Pochłonięta byłam nauką na obronę ale od dziś już będę aktywnie uczestniczyć w rozmowach 😉

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
haha mąż mojej koleżanki w pierwszej ciąży przytył więcej niż ona i dłużej niż ona zrzucał. Ona jest teraz w drugiej ciąży to się śmieję do niego ile teraz przytyjecie?

jak miło z jego strony

witamy

gratulacje jestem już jakiś czas po studiach, ale czasem mi brakuje tego poczucia satysfakcji z zaliczanych etapów

Moja mi tak spełnia ciążowe zachcianki, że w efekcie za jakiś czas chyba będę chodzić jak pingwin

Sorka nie wiem, czy Wam to pisałam wczoraj, ale jak oddawałam wczoraj klucze właścicielowi mieszkania to się pokłóciliśmy o kaucję. W efekcie ja mu powiedziałam, że oszukuje, on powiedział, że jak jeszcze raz tak powiem to złoży sprawę w sądzie. Na co ja mu, żeby się sobie wsadził te pieniądze i pod wpływem emocji powiedziałam mu, że wierzę w karmę i to wróci do niego i pierwszy raz mu podczas tej dyskusji zrzedła mu mina i zrobił się smutny a on dzisiaj ma operację kolana i strasznie nad tym płakał co go czeka.
Jak wróciłam do domu i opowiedziałam to mamie to mi powiedziała, że jest taki przesąd, że jak kobieta w ciąży źle pomyśli o kimś to tą osobę myszy zjedzą czy coś i coś złego tej osobie sie przytrafi. Wiedziałyście, że teraz mamy taką moc?
Ja znam ten przesad

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora