Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-03, 19:46   #2670
Agataaa320
Raczkowanie

GG do Agataaa320
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2

Cytat:
Napisane przez Gosiaq Pokaż wiadomość
tzn jak ja wczoraj nie zrobiłam 8 dnia to dzisiaj 8 czy 7 mam robić?
W sumie myślałam o tym, zeby zrobić 7 dzień, taka kara by mnie zmotywowała, żeby nie robić przerw, bo będę miała więcej do nadrobienia

Agataaa320
Kiedyś miałam jakąś dziwną przemianę materii, albo nie wiem od czego tak się działo ale bardzo szybko chudłam (przy normalnym jedzeniu w tym chipsów, ciastek - poprostu wszystkiego). Jak troszke narosło mi sadełka na brzuchu, to 4 dni po 30 brzuszków i już miałam płaski. Teraz niestety to się zmieniło i muszę dłużej się pomęczyć, żeby utrzymać taki efekt, ale warto

Agataaa320 a jaką średnicę ma twoje hula-hop? Moje ma 80cm i wydaje mi się za małe i dość często mi spada. I twoje jest czymś wypełnione?
Dzięki za odpowiedź
Nie ma za co dziekować
No to takiej przemiany tylko pozazdrościć, ja nigdy takiej nie mialam, zawsze albo musiałam czeekać, albo tak jak tym razem robić ćwiczenia. Znaczy napisałam zawsze, a to moje drugie odchudzanie, mam 15 lat i wiem, ze to wszystko i tak jeszcze z czasem się zmieni zmierzyłam własnie swoje hula-hop i ma 75 cm (a wyglądało na taaaakie duże ) wypełnione jest starą (taka duża, musiałam do środką ją wciskać ) fasolą. z poczatku grzechotało strasznie, ale teraz już jest ok i mogę kecić nawet jak obok w pokoju śpi siostra. a co do spadania,to była maskara, ale się nie poddałam i teraz jest ok. (z góry przepraszam, że piszę o hula hop na forum a6w. Wybaczcie. )

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Coś w tym jest, mój brzuszek wygląda lepiej w kilka dni po zakończeniu niż tuż po przerobieniu a6w . Teraz błogie lenistwo - przez dwa tygodnie ani brzuszka . A potem pomyśle . Pozdrawiam i życze powodzenia!
wygląda lepiej, bo opuchlizna schodzi - tak wyczytałam tu na forum i na swojej stronce. Ah te lenistwo, już niedługo .
Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
Wy liczycie w tą stronę a ja już w drugą;d jeszcze tylko 12 dni
U mnie jeszcze 13 dni , ah, coż to będzie za święto w domu . hahaha