2017-02-20, 20:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe faux pas popełniane przez Młodych part II
Cytat:
Napisane przez ciri15
Co do dwoch ostatnich punktów wlasnie sie nie zgadzam, bo to wszystko zalezy od tego jakie jest dziecko, w jakim wieku, ile jest z Toba rodziny, ktora moze pilnować dziecka, itd...
Zal mozna miec tylko do tych rodzicow, ktorzy nie pomysleli, ze miejsce zostanie puste jesli tak wczesnie wyjda. Nie znam sytuacji, byc moze nie mieli co z dzieckiem zrobic? Kazdy rodzic troche zna swoje dziecko i powinien wiedziec jak sie zachowa na takiej imprezie i na podstawie tej wiedzy podjac decyzje, czy idzie z dzieckiem czy nie (oczywiscie , jesli jest zaproszone). Jednak tak jak juz pisalam, Tobie trafily sie takie akurat dzieci, z wesel na ktorych ja bylam nikt nie wychodzil wyjatkowo wczesnie, bo dziecko marudzi.
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------
No to przeciez wlasnie o to sie rozchodzi! I ja mysle, ze wiekszosc waszych przekonań, ze to nie impreza dla dziecka, bierze sie stąd, ze rodzice sa leniwi i malo domyslni...
|
Wybacz ale ja nie po to idę na wesele aby pilnować na nim dzieciaków kuzynki, ktora je ze sobą przyprowadziła mimo tego że nie były zaproszone! Jak je zabrała to niech teraz pilnuje a nie rodzinie podrzuca.
Jeżeli nie miała ich z kim zostawić, w co nie wierzę bo zawsze ktoś się znajdzie, to mogła nie przychodzić wcale.
To nie ja popełniam błędy, to mój szajsung...
Edytowane przez AnnLady
Czas edycji: 2017-02-20 o 20:12
|
|
|